ikoh
Barista
Selamlar herkese. Bir süredir aralıklı olarak forumda bazı hesapların ortaya çıkıp çok aktif şekilde açtığı yeni konularla ve sergilediği sahte personalar ile ortamı baskıladıklarını görüyorum. "Öff şunu mu alsam bunu mu :s", "ya ben ne alcam şimdi bana önerin" gibi başlıklar açılıyor. Ortalıkta tonla içerik ve youtube videosu var nasıl başlanacağı ile ilgili. Soru sormanın bir adabı olmalı, insan araştırıp bulamadığını sorar. Daha kötüsü, internetten rastgele kopyala yapıştırla buraya taşınmış içerikler girilmiş foruma bu hesaplar tarafından, ufak bir aratma ile teyit edebilirsiniz. Bir ara "sözen değirmen" vardı, şimdi başka şeyler.
Normalde gülüp geçilecek şeyler ama bu başlığı iki sebepten açmak istedim. Birincisi, bazı kişilerin bu hesapları çok ciddiye alıp ekipman veya para yardımında bulunmayı teklif ettiğini görüyorum. Yardımlaşma yaparken ortada bir sömürü olmadığından emin olun lütfen. İkinci olarak da, foruma aralıklarla girince en üstteki konuların yarısının bir hesaptan rastgele içeriklerle oluşturulduğunu görünce gündemi takip etmek zorlaşıyor.
Ne yapılması doğrudur hiç bilmiyorum, sadece bu konunun konuşulması gerektiğini hissettim
Normalde gülüp geçilecek şeyler ama bu başlığı iki sebepten açmak istedim. Birincisi, bazı kişilerin bu hesapları çok ciddiye alıp ekipman veya para yardımında bulunmayı teklif ettiğini görüyorum. Yardımlaşma yaparken ortada bir sömürü olmadığından emin olun lütfen. İkinci olarak da, foruma aralıklarla girince en üstteki konuların yarısının bir hesaptan rastgele içeriklerle oluşturulduğunu görünce gündemi takip etmek zorlaşıyor.
Ne yapılması doğrudur hiç bilmiyorum, sadece bu konunun konuşulması gerektiğini hissettim

Son düzenleme: