• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forum Kategorileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoDRaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam, imzanın da maşallahı var :) her yazdığın konuyu okurken gözlerim ister istemez aşağı kayıyor. şimdi bunların kahveyle ne alakası var diyorum ki meğer imzanmış :)
teknolojiye merakım çok. haliyle hayattayken gücüm yettiği kadar hobilerim ile stres atmayı seviyorum. müzik ve fotoğrafçılık olmazsa olmazım. keza bilgisayar da öyle.
kahve de bunları icra ederken uyguladığım bir meditasyon.

Katagori olarak değil ama son konular ve değişiklik olan konulara sayfanın yanı yerine tepesinde yer verilebiliyorsa güncel konulara ulaşmak adına daha güzel olur. Hem de alışkanlığı devam ettirmek adına stratejik olarak ta doğru bir hamle olur.

Bir de forum tapatalk kullanmaya açık mı yoksa teknik olarak bu foruma entegre edilemeyen bir şey mi?

Ana sayfa blog tasarımında önemli ölçüde yol alındı en azından düzenli bir görüntüsü var. Yakın zamanda daha da geliştirmeyi planlıyorum. Ana sayfadan foruma forumdan ana sayfaya yönlendirme eklendi.

Ana sayfa blog kısmı mobilde düzgün görünmüyor öncelikle çözmem gereken problem bu şu anda.

Foruma göz yormaması için karanlık tema eklendi. İstediğiniz zaman sol alt köşeden tema linkine tıklayarak görünümü değiştirebilirsiniz.
Gelen istekler üzerine
  • Hobileriniz bölümü eklendi odyofili, bisiklet ve kampçılık ile ilgili deneyim ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
  • Espresso bölümü eklendi. Espresso başla başına bir alan ve ayrı bir bölümü hak ediyordu.
  • Knock Box - Posa Kutusu bölümü eklendi. Hiçbir kategoriye sığmayan konularınızı burada açabilirsiniz.

Önerilerinizi bu başlık altından bana iletebilirsiniz.

Kahve ekipmanları ya da yan ekipmanlar gibi bir başlığa ihtiyaç var. (Tartı, demlik, melodrip vs.) Başlığı bulamadığım için son açtığım konuyu (Beurer - Hasas Tartı) elektrikli kahve cihazları altına açtım fakat tam olarak içeriği karşılamıyor. Kahve ekipmanları altına konu sayısına göre daha sonra gruplanabilir de.

Varsa görmemiş olmak benim hatam olsun, bence demleme teknikleri ile ilgili de bir başlık lazım, tecrübeler paylaşılabilir... başlıklar ekipmana göre olabilir...

Varsa görmemiş olmak benim hatam olsun, bence demleme teknikleri ile ilgili de bir başlık lazım, tecrübeler paylaşılabilir... başlıklar ekipmana göre olabilir...

Kahve demleme ile ilgili konular için burasını açmıştık.

Kahve ekipmanları ya da yan ekipmanlar gibi bir başlığa ihtiyaç var. (Tartı, demlik, melodrip vs.) Başlığı bulamadığım için son açtığım konuyu (Beurer - Hasas Tartı) elektrikli kahve cihazları altına açtım fakat tam olarak içeriği karşılamıyor. Kahve ekipmanları altına konu sayısına göre daha sonra gruplanabilir de.

Haklısınız bunun için Kahve Demleme kategorisine alt kategori olarak 'Yardımcı Aletler' kısmını açtım. Konunuzu oraya taşıdım.

Bu akşam foruma güvenlik için güncelleme yaparken bir hata oluştu neyse ki gece geç saatte gerçekleşti çözmeye çalışıyorum. Sabaha kadar problem tamamen çözülmüş olur diye düşünüyorum.

alım*satım bölümünün altına indirim ve fırsatlar gibi bir bölüm açılıp sadece moderatörlerin gelen talep üzerine cevap özelliği kapalı şekilde konu açmaları şeklinde bir alan olabilir zira indirimleri kahve ve ekipman firmalarının sayfalarından takip etmek bazen zor oluyor. cevap kapalı dememin sebebi de yine aynı şekilde sadeliği korumak.

alım*satım bölümünün altına indirim ve fırsatlar gibi bir bölüm açılıp sadece moderatörlerin gelen talep üzerine cevap özelliği kapalı şekilde konu açmaları şeklinde bir alan olabilir zira indirimleri kahve ve ekipman firmalarının sayfalarından takip etmek bazen zor oluyor. cevap kapalı dememin sebebi de yine aynı şekilde sadeliği korumak.
Sıcak fırsatlar bölümünü tamda bunun için oluşturmuştum.

Kulübümüz büyüdükçe birbirinden yetenekli arkadaşlar aramıza katılıyor. El emeği göz nuru ürettikleri veya satışı yaptıkları ürünleri sizlere daha iyi ulaştırabilmeleri adına "Üyelerimizin Ürünleri" isminde ayrı bir kategori oluşturduk. Zamanla bu içerikte ki konuları ilgili kategori altına taşıyacağız. Lütfen gözümüzden kaçan konuları bize bildirmeyi unutmayın.

Geri