• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flu tv Kahve

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jump cut yerinde kullanıldığında bence güzel teknik. Bu vidyodaki sorun suyunun çıkmış olması sanırım. Bir de İlker ve Mustafa sağ olsun Budeyri'yi terörize etmese, doğru soruları sorsa çok bilgilendirici ve eğlenceli bir vidyo olabilirdi, süper konuyu harcamışlar.

izledim ve tiksindim ...
iki çocuğa laf anlatmaya çalışan yetişkin videosu gibi ...
3 laftan 5'i kahve acı ...
Budeyri Beyfendi de iyi sabır varmış

FluTv yi izliyorum ama bu yemek serisinde neden bu kadar sapıtmışlar anlamış değilim. Serinin diğer videolarında pizza vs aynı ayarda.

bende flu tv ara ara bakıyorum özellikle sinemacılık konusunda. Ancak bu nedir kardeşim. Adam iyi dayanmış. Biraz fazla dalgaya vurmuşlar ve oda bir süre sonra rahatsiz ediyor açıkçası.

Aslında karşıt görüş ya da konuyu hiç bilmeyen biri olması olayı bu programın yapıtaşlarından denebilir fakat bu videoda biraz abartılmış.

Doğru çay demlemeyi/tüketmeyi bile bilmeyen insanlara nitelikli kahve anlatmak ne bileyim gereksiz çaba gibi geldi. Alaycı üslupları, kalıp düşünceleri ile kendilerine güle güle diyorum.

-abi program yapıcaz bu hafta ne yapalım.
- kahve yapalım çok popi, milor bile kaveci oldu,
-olur abi nasıl yapalım anlıyor musun sen kahveden?
-yoo ne anlaması işte neskafe suyu katıp karıştırmıyır muyuz?
- ben bir şeyler izleyeyim yutübten geyik ile salça yapar yayınlarız.
- tamam abi bak sen o zaman.

- öğrendin mi abi bir şeyler?
-tamam tamam o iş bende. arabika var, v60 felan var. espresso var ama expresso dersek bir 5 dakika geyik çıkar. sen de alakalı alakasız yerden laf at bir şekilde hallederiz.
- süper halloldu bu iş.

arkadaşlar istirham ediyorum ilker canikligil denileni izleyeceğinize evladınızın/kardeşinizin ayşegül serisi okuma kitabını okuyun kendinize çok daha faydalı bir iş yaparsınız.

Geri