• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Flair Pro mu Wacaco picopresso mu :)?

Selam, ben 1 yıla yakın bir süredir picopresso kullanıyorum ve çok memnunum. Flair hiç kullanmadım ancak öncelikle belirtmek isterim ki ikisi de özellikle açık kavrum çekirdeklerde ince ayar istiyor. Yani ikisi için de değirmen önemli. Flair pro 2 alacaksanız picopressoya göre en büyük artısı basınç göstergesi olması. Aradaki fiyat farkı sizin tercihiniz ancak picopressoda da biraz uğraşı ile güzel çıktılar elde edebilirsiniz. Referans olması açısından şu videoyu izlemenizde yarar olduğunu düşünüyorum.

şöyle bir videoda var özet olarak flair picoya kıyasla daha guzel fıncanlar veriyor fakat picoda boyutuna göre gayet güzel performans verdiğini belirtiyor inceleyen kişi bu arada bende pico kullanıyorum şu an beni baya uğraştırdı güzel çıktı almak biraz sabır istiyor ayriyetten düzgün kalibreyi bulana kadar 250 gram kahvenin çoğu ziyan oluyor bence siz 2sinide almayın ben şu an bi manuel espresso makinesi alacak olsam robot alırdım 2inci el olarak

Geri