• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Flair Pro 2 (Beyaz) + Ekstra Portafiltre + Normcore 45.5m Tamper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chiptech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
13000

chiptech

Yeni Üye
İsim
Cem
Daha fazla  
İsim
Cem
Değirmen
idose DF64, Timemore Nano
Ekipmanlar
Hario v60's + AeroPress
Selamlar,

Flair 58+ aldigim icin bosa dustu, tatile giderken yanima alir kullanirim bahanesiyle tutmak istiyorum, ama kendimle savasacagim ve satacagim.

Aletin ikinci sahibiyim, 2 yil kadar once forumdan satin almistim, genel olarak tertemiz.
Gectigimiz aylarda da yine bu forumdan 2. portafiltreyi almistim.

Iki portafiltre'de de ufak bir yamukluk var ama herhangi bir seyi etkilemiyor bu.
Detayli fotograf koymaya calisacagim 1-2 gun icinde.

Normcore tamper da tertemiz, azicik kullandim sonra o da bosa dustu.

Onceligim hepsini topluca satmak, muhtemelen bazi parcalari ayri almak isteyen cikacaktir, eger alet uzun sure gitmezse o zaman ayri ayri satmayi dusunebilirim :/

1-2 gun icinde fotograflari ekleyecegim.

Selamlar,

Flair 58+ aldigim icin bosa dustu, tatile giderken yanima alir kullanirim bahanesiyle tutmak istiyorum, ama kendimle savasacagim ve satacagim.

Aletin ikinci sahibiyim, 2 yil kadar once forumdan satin almistim, genel olarak tertemiz.

Iki portafiltre'de de ufak bir yamukluk var ama herhangi bir seyi etkilemiyor bu.

Onceligim hepsini topluca satmak, muhtemelen bazi parcalari ayri almak isteyen cikacaktir, eger alet uzun sure gitmezse o zaman ayri ayri satmayi dusunebilirim :/

Yamuk portafiltre benden gitti arkadaşlar. Biz de @Secron hocam ile nasıl olduğunu anlayamamıştık ama sıfır sıkıntı.

Güvenilir satıcı <3

Yamuk portafiltre benden gitti arkadaşlar. Biz de @Secron hocam ile nasıl olduğunu anlayamamıştık ama sıfır sıkıntı.

Güvenilir satıcı <3
Kullanıma engel herhangi bir durumu yok, hatta yamukluğu da çok dikkatli bakınca anlaşılıyordur, ben anlamamıştım mesela 😂
Hayırlı satışlar 🤚

Biraz foto ekleyeyim belki boyle gorunce satin almak isteyen cikar :)

Fiyati guncellemiyorum, hala ayni, bir de yazmayi unuttugum shot mirror var, o paketli oldugu icin acmiyorum paketli halde fotografini ve urunun webden buldugum fotografini gorebilirsiniz.

1-2 hafta icinde bir sureligine Istanbul'a gelecegim o zaman elden satabilirim, cok acilse isterseniz malzemelerin bulundugu arkadasim ile bir satis ayarlamaya calisirim.

✌️

WhatsApp Image 2024-01-21 at 14.28.30.jpegWhatsApp Image 2024-01-21 at 14.27.22.jpegWhatsApp Image 2024-01-21 at 14.24.47.jpegWhatsApp Image 2024-01-21 at 14.23.50.jpegWhatsApp Image 2024-02-02 at 14.49.18.jpeg.jpeg

almak isteyen varsa, bir sure istanbul'dayim :)

yazik ya alet kac aydir yatiyo evde, kimse flair'in yuzune bakmiyor mu artik :(

1000 tl dusuruyorum fiyatini, 12.000 tl guncel fiyat.

Selamlar,

10.000 tl olur ise aldım

Geri