• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fiyat Performans Kavurucu Önerileriniz Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lucilius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lucilius

Üye
İsim
Enes
Daha fazla  
İsim
Enes
Yoğunluklar sebebiyle kahveden uzunca bir süre uzak kaldım. Fiyatları gördüğümde şok geçirdim açıkçası, aylık yemek masrafını bile çıkaramayan bir öğrenci olarak bilindik firmalardan artık kahve alamayacağımı kabullenmiş durumdayım. Bu nedenle uygun fiyatlı ve içilebilir çekirdek, kavurucu tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Benzer durumu öğrencilik ve işsizlik zamanlarımda yaşamış biri olarak yazayım.

Öncelikle şu kararı vermelisiniz:

Aynı paraya
A) Az ama nitelikli çekirdek
B) Yeterli miktarda ticari çekirdek

B seçeneğinden gittiğim zamanlarda sanalbaharattan takılıyordum. Alternatifleri vardır elbet, bilen arkadaşlar yazsın.

Sonra A seçeneğine döndüm. Kahvefabrikası nisbeten ucuzdu o zamanlar. Şu anda da Sezy ucuz görünüyor. Bunlar dışında aylık alımdaki en ucuz çekirdekleri de indirimli alabilirsiniz.

Benzer durumu öğrencilik ve işsizlik zamanlarımda yaşamış biri olarak yazayım.

Öncelikle şu kararı vermelisiniz:

Aynı paraya
A) Az ama nitelikli çekirdek
B) Yeterli miktarda ticari çekirdek

B seçeneğinden gittiğim zamanlarda sanalbaharattan takılıyordum. Alternatifleri vardır elbet, bilen arkadaşlar yazsın.

Sonra A seçeneğine döndüm. Kahvefabrikası nisbeten ucuzdu o zamanlar. Şu anda da Sezy ucuz görünüyor. Bunlar dışında aylık alımdaki en ucuz çekirdekleri de indirimli alabilirsiniz.

Peki sanalbaharat için çekirdek tavsiyeniz var mı?

CoffeeNutz öğrenci ve ofis kahvesi 75 TL fiyatı var. Harika bir harman fiyatı aldatmasın. Geçen ayki indirimde yaptığım alımda iş yerindeki arkadaşlar için bir paket olarak aldım. Bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum. Bundan sonra sabah kahvesi olarak surekli almayı düşünüyorum.
Yukarıda da yazılmış. Başlığı görünce ilk aklıma gelen firma Kimma oldu. Fiyatlar çok uygun kahveler de gayet iyi

CoffeeNutz öğrenci ve ofis kahvesi 75 TL fiyatı var. Harika bir harman fiyatı aldatmasın. Geçen ayki indirimde yaptığım alımda iş yerindeki arkadaşlar için bir paket olarak aldım. Bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum. Bundan sonra sabah kahvesi olarak surekli almayı düşünüyorum.
Yukarıda da yazılmış. Başlığı görünce ilk aklıma gelen firma Kimma oldu. Fiyatlar çok uygun kahveler de gayet iyi

Fiyatı çok uygun cidden, içilebilir diyorsanız en yakın zamanda sipariş geçeceğim teşekkürler.

Fiyatı çok uygun cidden, içilebilir diyorsanız en yakın zamanda sipariş geçeceğim teşekkürler.
İçerebilir demek biraz ayip bile olabilir. Pazaryerlerinde 100 lira civarına satılan ticari kahvelerden çok daha iyi.

Bu arada Grizzly nin filtre harmanı da indirimle 77 TL gibi bir fiyata geliyordu, bugün farkettim. Denemedim ama fiyat Çok uygun görünüyor

Geri