• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fırın dükkanım için kahve makinesi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beykent27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beykent27

Yeni Üye
İsim
beykent27
Daha fazla  
İsim
beykent27
Arkadaşlar merhabalar işletmekte olduğum dükkan için beni çok yormayacak gelen müşterilerin rahatlıkla kahve alabileceği yanında bardak vb imkanları sunacağım bir kahve makinesi arıyorum.Petrol ofislerinde en son olarak gördüğüm Shellde vardı sanırım ordaki makineye benzer bi servis sağlamak istiyorum ev tipi makineler gibi günde 1 2 kahve değil amacım.Çok kalabalık ve çok sipariş çıkaracağım bir yer değil zaten bundan dolayı 7000-15000 arası bir kahve makinesi bakıyorum çok fazla model var tam olarak buna uygun fiyat performans bir makine arıyorum giriş seviyesi satışa vb durumlara göre satıp makineyi değiştireceğim teşekkürler.

Bu ikisi birbirine zıt cümleler. O fiyatlara ev tipi olmayan makine bulabileceğinizi sanmam. Size Saeco, Konchero, Dr. Coffee gibi süper otomatikler lazım. Bunlara bakın.
Ev tipi makineler günde en fazla 2 3 bardak kahve çıkaracağını söylemişlerdi aksi takdirde çok erken bozuluyormuş
o nedenle öyle yazdım aslında yine bu forumda okumuştum ne kadar doğru bilemem

Ev tipi makinelerle çalışan koca işyerleri gördüm.

Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için tam olarak nasıl kahveler servis etmek istediğinizi(filtre,sütlü kahveler),nasıl makineler düşündüğünüzü görsel olarak paylaşırsanız forumdaki sevgili arkadaşlarımız size daha isabetli,faydalı önerilerde bulunabilirler 😊.

Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için tam olarak nasıl kahveler servis etmek istediğinizi(filtre,sütlü kahveler),nasıl makineler düşündüğünüzü görsel olarak paylaşırsanız forumdaki sevgili arkadaşlarımız size daha isabetli,faydalı önerilerde bulunabilirler 😊.
bunlara benzer kendi halimizde olur diye düşünüyorum sağdaki sanırım nescafe anlaşmalı getirdiği belirli yerler var starbucksda aynı şekilde ama bunlara benzer bir makine bulamadım

Ekli dosyalar

• 150358833_vgD3d9T3jDetkMRfqoZdwoLDzUthGY0tOrvNEGV733E.jpg
    150358833_vgD3d9T3jDetkMRfqoZdwoLDzUthGY0tOrvNEGV733E.jpg
    61.5 KB · Görüntüleme: 107
  • BOYABAT_AKARYAKIT.jpg
    BOYABAT_AKARYAKIT.jpg
    89.7 KB · Görüntüleme: 101
Starbucks ve Kahve Dünyası gibi endüstriyel düzeydeki tam otomatik makineler bütçenize göre çok yüksek kalacaktır. WMF markalı(Kahve Dünyası) ürünler 200k, Franke markalı(Starbucks) ürünleri 300k bandında yer alıyor olmalı. Umarım tam otomatik makinelere aşina arkadaşlar yardımcı olabilir.

Anlaşılan o ki , kimsenin otomatik makinelerle tam olarak fikri yok 😂

Geri