Coffeeworm
Üye
Bir çoğunuz bilir espresso fincanları yanında bir de küçük çay kaşığı verilir, bu espressonun kompleks tatlarını homojen hale getirmek ve dengeli bir tat almak için uygulanan bir yöntemdir.
Kimisi esmer şeker atıp karıştırabilir de o ayrı.
Aynı işlem aslında filtre kahve için de uygulanıyor. Bunu demleme şampiyonalarında fincan tadımı yapan jurilerden de görebilirsiniz.
İlk yudumu karıştırmadan alın ve sonra bir de kaşıkla karıştırdıktan sonra bir yudum alın, ciddi bir fark olduğunu duyumsayacaksınız.
Kimisi esmer şeker atıp karıştırabilir de o ayrı.
Aynı işlem aslında filtre kahve için de uygulanıyor. Bunu demleme şampiyonalarında fincan tadımı yapan jurilerden de görebilirsiniz.
İlk yudumu karıştırmadan alın ve sonra bir de kaşıkla karıştırdıktan sonra bir yudum alın, ciddi bir fark olduğunu duyumsayacaksınız.