• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre Kahve Tavsiyesi

FURKAN DUMAN

Barista
İsim
Furkan
Daha fazla  
İsim
Furkan
Espresso Makinesi
Lelit Mara x
Değirmen
İdose t64
Ekipmanlar
Mokopot espresso makinası french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Körfez
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Derince
FİLTRE KAHVE ÖNERİSİ YARDIMMM!!!!!
filtre kahve makinası ile yapabileceğim güzel kahve önerileriniz var alımlara sizinle birlikte katılıyorum ama tad alamıyorum acı geliyor çöp oluyor kahve makinası ile yapmak için ne tür kahveler almalıyım şuana kadar denediklerim arasında en iyisi PETRA ACME oldu
sade de olur meyveli vs de olur hiç farketmez filtre kahve makinası ile yapılabilsin güzel olsun yeter ama ben daha çok sütle yada krema ile yumuşatarak kullanıyorum

Filtre makinesi ile yapsan elle de yapsan kahvenin genel karateristliği aynı .Acme normal düz kahve gibi onu sevdiysen sütle zaten pahalı kahveye gerek yok ordan devam edebilirsin .Tatlılık arıyorsan Peru kahveleri genel olarak tatlımsı oluyor.

Farklı oluyor hocam siz farklı tadları alabiliyorsunuz ben kahve makinasında yaptığım için alımlarda sizin gibi notaları hissedemiyorum düz acı kahve içiyorum acme güzel ama benzer farklı tadlar arıyorum onıu çok içtim onun gibi yaptığımda lezzet alabileceğim ürünleri araştırıyporum

Kasım ayı için Gordion coffee santa rosa -etiyopya shantawene fiyat performans iyi .Diğer kasım ayı indrimli firmaların bütçenize göre tadım notlarına bakarak deneyebilirsiniz .Nensenbo -Bombe bunlar da tatlı etiyopyalar .Expresso perfecttto alaska blend uygun fiyatlı beğeniliyor.Bunlara bir bakın.

Geri