• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre kahve makinesi önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan notbad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

notbad

Yeni Üye
İsim
eser
Daha fazla  
İsim
eser
Arkadaşlar selam.
Filtre kahve makinem sizlere ömür, kırıldı. Yeni bir filtre kahve makinesi almak istiyorum.
Önerebileceğiniz marka, model var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Moccamaster Select

Bütçe varsa Mocamaster ya da o segmentte bir şey alınır tabi ki ama bütçe düşükse Melitta Enjoy Top önerebilirim. 5 aydır falan iş yerimizde kullanıyoruz, çok memnunuz. Duş başlığı benzeri bir sistemle farklı noktalardan döküş yapıyor, bir de döküş debisini kontrol edebildiğiniz bir ayar sistemi var (aroma selector diye geçiyor sanırım), çok kullanışlı. Öğütümü inceltip kalınlaştırmaya dahi gerek kalmıyor.

Taze bir kahve içmek istiyorsanız ve kendi öğütücünüz yoksa, öğütücülü bir model almanız şart. Ben Electrolux'un öğütücülü filtre kahve makinesini kullanıyorum, memnunum. Fiyat performans olarak güzel.

Cevaplarınız için cok teşekkür ederim. Enplus' ta Sage şuan indirimdeymiş Tehşir ürünü filan değilse onu almayı planlıyorum. Yoksa Melitta Enjoy Top alıcam. Moccamaster şuanlık bütçemi aşıyor :)
Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Sage sdc450 alacaksanız şunu bilmekte fayda var. iki ve daha üstü kişi için demlemede çok başarılı sayesinde origami kenarda bekliyor. minimum 30 / 450 demlenebilir.

Geri