Bütçe sordüm nihayet aynı ürünü önermek için. Ben de Moccamaster diyecektım. V60 den daha kolay demleme yapabilsinin ama V60 kompleks demleme şansinizi kayp edersaniz. V60 ile aynı tatlar ve deneğimler yakalamal mümkün değilÖncesinde çok overrated dediğim moccamaster'ı aldıktan sonra v60'ı unuttum. Fazlasıyla memnunum ama ben amazon da indirim yakalayıp 7.000tl ye almıştım. Forumda bunun dışında önerilen sage var Moccamaster ile aynı segmente.
elimde amazondan alınmış full kutusunda Melitta Aroma Elegance Deluxe var zaman ayarlı ve lezzet sertifikalı. burada ilanım var 5500 tl.Filtre kahve makinesi önerisi alabilir miyim? Öğütücülü olmayan
Ben piyasadaki makinelerin yüzde 95indeki gibi damlama /duşlama usulü değilde moccamaster gibi püskürtme ile kahveyi demleyen makineleri daha başarılı buluyorum.
Yazlıkta benzer şekilde kahve yaptığı için daha ucuz yollu olarak russel hobbs aldım. İdare etse yeterdi ama beklentimi aştı . Kırmızı bir cubuk üzerindeki deliklerden moccamasyer gibi püskürtme yapıyor. Problu termometre ile ölçtüm 94-95 derecede stabil bir ısıda demliyor. Açıkçası bana moccamaster ı aratmadı bütün yaz. Lezzet olarak hemen hemen aynıydı.
Tek sıkıntısı ilk bir kac dakikada verdiği su daha soğuk. Bunu kahvenin üzerine akıtır iseniz ekşilik yapıyor. Bunu boşa akıtıp döktükten sonra 2. Dakikadan sonra kahveyi ekleyince oldukça etkileyici kahveler veriyor
Bir diger cok önemli özelliği zamanlayıcısı. Sabah 7ye kuruyoruz. Mis gibi kahve kokusu ile uyanıyoruz
Dostum Moccamaster' a baktım şimdi ve birkaç farklı model görünüyor. Dış görünüş olarak aralarında bir fark görünmüyor ama fiyatları aşırı oynak. Sizdeki hangi modeli acaba? Bilgilendirebilirsen sevinirim.Bütçe sordüm nihayet aynı ürünü önermek için. Ben de Moccamaster diyecektım. V60 den daha kolay demleme yapabilsinin ama V60 kompleks demleme şansinizi kayp edersaniz. V60 ile aynı tatlar ve deneğimler yakalamal mümkün değil
Bende yok. Zaten olamaz da. Zira espresso içen biriyim. Espresso makine aldıktan sonra bütün ekipmanlarla pour over haric veda ettim. Ama filtre kahve makine açısından Moccamaster markası üst segment bir marka olduğu için önerdim. Yoksa en ücüz makine da iş görür. Ben olsam pour over'i en iyi filtre makine ile değiştirmem.Dostum Moccamaster' a baktım şimdi ve birkaç farklı model görünüyor. Dış görünüş olarak aralarında bir fark görünmüyor ama fiyatları aşırı oynak. Sizdeki hangi modeli acaba? Bilgilendirebilirsen sevinirim.
Moccamaster da duşlama şeklindemoccamaster gibi püskürtme
Filtre kahve makinesi önerisi alabilir miyim? Öğütücülü olmayan
Kavram karmaşası olmasın diye şöyle ifade edeyim ; duslama ile kastım damla tamla birakan makineler.Moccamaster da duşlama şeklinde