• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Filtre kağıtlarını nasıl saklıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan frtsvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

frtsvn

Üye
İsim
Fırat
Daha fazla  
İsim
Fırat
Espresso Makinesi
Henüz yok
Değirmen
Hario, melitta ve çok yakın zamanda comandante
Ekipmanlar
V60, mokapot, delterpress, vietnam phin filtre
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Dikili
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Dikili
Herkese iyi akşamlar. Merak ettiğim bir konu var. Elinizde bulunan v60, kalita wave, delterpress/aeropress filtre kağıtlarını nasıl saklıyorsunuz acaba? Nette biraz araştırdım güzel standlar var ancak aliexpress de. Tekrar kargo beklemeye niyetim yok ne yazık ki 😒 varsa yaratıcı fikirleriniz yorumlarınızı bekliyorum 🙂

@freenautilus edeko dizayn olarak instagramda çok güzel v60/kalita filtre standları yapıyor. incelemenizi tavsiye ederim.

Hemen inceliyorum, çok teşekkürler

Poşetinde ve kutusunda kapalı dolapta saklıyorum. Daha önce mutfajta açıkta bıraktığımda nemlenmişti ve demleme sırasında deliniyordu kağıtlar.

Geri