Ben o kenardaki tırtıklı kısmı en uç kısımdan katlıyorum, yani kağıtla başladığı yerden. Ardından kağıdı açıp o katlanan kısımla karşı taraf denk gelecek şekilde hafifçe düzlüyorum ve öyle yerleştiriyorum, bu şekilde en alttan ıslatmaya başlayınca çok güzel yapışıyor.şu an hala amatör olduğum için filtre kağıdını tam yapıştırmaadığımı hissediyorum. sizin bir yönteminiz varsa ya da metot varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla o kıvrımların amacı da zaten yapışmamasıTam yapışma olayına bende takığım, eğer v60’ın içerisinde bulunan kanallar süs değilde sonucu elde etmemizi sağlayan özel bir tasarımsa, filtrede oluşan potluk o bölgede ki kanalları kullanamamız demek, tabi %kaç etkisi olur hissedilebilir mi? Bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla o kıvrımların amacı da zaten yapışmaması
evet seramikten plastiğe geçtim yapıştıramıyorum diye moralim bozuldu bayağı pot duruyor.bu arada çook çoook da yapışmaması lazım. Plastiklere bir tık az yapışıyor, seramiklere ve camlara daha iyi yapışıyor. Ama amaç çok yapışmaması. Yapışırsa tıkanır
ben de aynı dertten muzdaribim, özellikle o tırtıklı olan kısmı musluk altında tutmazsam bir türlü yapışmıyor.evet seramikten plastiğe geçtim yapıştıramıyorum diye moralim bozuldu bayağı pot duruyor.