• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow The Opus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crwnts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crwnts

Barista
İsim
İlkay
Daha fazla  
İsim
İlkay
Espresso Makinesi
Lelit Glenda PID, Arçelik K-3185
Değirmen
Eureka Mignon Zero, Zwilling Grinder, 1Zpresso Jx-pro, Arzum beangourmet
Ekipmanlar
Hario V60 Decanter, Aeropress, Joepresso
Başlığı görmeyince açmak istedim. Fellow sonunda espresso değirmenini çıkarıyor. Fiyatı The Ode ile kıyaslandığında daha makul. Bize biraz geç geliyor ama acelesi olmayanlar için iyi bir seeçenek olabilir.

Konik elektrikli single dose espresso değirmeni... Stepless ise Türkiye'ye gelmesi durumunda çoğu evin baş köşesinde yeri hazır olacaktır.

Yanlışlıkla erken yayınladı herhalde videoyu şuan gizli görünüyor bende video.

TR’ye bugün gelse 6000 TL. ;)

13 ay sonra gelen bildirim.

Denemek için bir adet aldım, sonra kullanmaktan vazgeçtim, en son dayanamadım açtım kullandım.

Fiyat-performans olarak gerçekten çok iyi bir makine. Espresso ağırlıklı olsa da filtre kahve performansını da gayet beğendim. Estetik olarak ise fellow ode'dan daha çok beğendim. Herhalde kendisiyle yarışabilecek tek öğütücü baratza encore esp'dir bu fiyat skalasında ki onun da allah affetsin tipi bir çirkin bir çirkin.

Birkaç hafta daha kullandıktan sonra muhtemelen satacağım, aklında olan varsa şimdiden mesaj kutum açıktır.

Geri