• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Termos

İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Merhaba, Amerika'dan bir Fellow marka termos aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kahve aromasını pek kaybetmiyor o açıdan çok memnunum ancak çok sıcak tutmuyor kahveyi. Saat 8.30 koyduğum kahve saat 13.30 ılımaya başlamıştı. Kapağını sıkı sıkıya kapatmama rağmen. Almak isteyen arkadaşlar bu durumu gözetsinler diye paylaşmak istedim.

hocam selam, uzmanlığım veya derinlikli bilgim olmamasına rağmen naçizane kullanıcı tecrübelerime göre fellow kalite bandındaki bi termosun 5 saatte ılıması kabul edilebilir veya beklenir bir durum değil. bir sıkıntı var belli ki, önerim bir yolunu bulup (prosedür nasıldır yurtdışından alınan ürünlerde hiç bilmiyorum) bir şekilde değişim veya iade talep etmeniz yönünde. umarım çözüm bulursunuz, bu şekilde o termosu, hatta bardağı diyeyim, verimle kullanmanız mümkün değil :)

Fellow Move ve Carter ürünleri, 12 saate kadar sıcak tuttuğunu yazıyor ama sıcaklık göreceli bir kavram. Bazı testler okumuştum internette, kaynar su 3.saatte 80 dereceye, 5. Saatte 70 derecelere düşüyor. 12. Saatte 50-55 dereceye iniyor. Ki bu da size ılık gelebilir. Kahve için konuşursak, sıcaklığın bu şekilde düşmesi günlük kullanımda aroma açısından iyi bir şey. Sürekli çok sıcak tutsaydı, pek kullanılabilir olmazdı.

Contigo üzerinden örnek vereyim, örneğin termos 36 saat sıcak tuttuğunu yazıyor ama contigo muglara baktığımızda 8 saat olduğunu görüyoruz. Çalışma ve uygulama prensibi farklı iki ürün, Termoslar daha çok sıcak su ve kamp için kullanılıyorken termal muglar günlük kahve tüketimi için kullanılıyor.

Fellow Move ve Carter ürünleri, 12 saate kadar sıcak tuttuğunu yazıyor ama sıcaklık göreceli bir kavram. Bazı testler okumuştum internette, kaynar su 3.saatte 80 dereceye, 5. Saatte 70 derecelere düşüyor. 12. Saatte 50-55 dereceye iniyor. Ki bu da size ılık gelebilir. Kahve için konuşursak, sıcaklığın bu şekilde düşmesi günlük kullanımda aroma açısından iyi bir şey. Sürekli çok sıcak tutsaydı, pek kullanılabilir olmazdı.

Contigo üzerinden örnek vereyim, örneğin termos 36 saat sıcak tuttuğunu yazıyor ama contigo muglara baktığımızda 8 saat olduğunu görüyoruz. Çalışma ve uygulama prensibi farklı iki ürün, Termoslar daha çok sıcak su ve kamp için kullanılıyorken termal muglar günlük kahve tüketimi için kullanılıyor.
haklısınız evet günlük kullanım için çok da sıkıntı değil.

Ben de fellow carter kullanıyorum ama sıcaklık en memnun olduğum konu. Daha önce yazdığım gibi (kişisel yorumum), fellow'un üretim bandında bir tutarsızlık problemi var.

Bende çok severek kullanıyorum carter mug ı, zaten çok uzun süre kahve tutmamaya çalışıyorum. En çok 3 saat beklettim ve hala çok sıcaktı. Belki sizde ki üründe sıkıntı olabilir. Birde kaç derecede demleme yaptığımızda önemli. Benim en sevdiğim konu ise kahvemi içmeye başladıktan sonra uzun süre içilebilir sıcaklıkta tutabilmesi , yani kapağı açıp içmeye başlayınca 3-4 dk içinde sıcaklık ideal oluyor ve notalar daha belirgin hale geliyor, aynı sıcaklık kahve bitene kadar devam ediyor.

Geri