• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Stagg EKG - Yurtdışı - Voltaj Farkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SNNDG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SNNDG

Yeni Üye
İsim
Sinan
Daha fazla  
İsim
Sinan
Herkese merhaba.

Malumunuz şu anda Türkiye'de Fellow Stagg EKG bulunmuyor/satılmıyor. TinCoffe sitesinde de uzun zamandır stok yok. Amazon üzerinde sipariş vermek istediğimde "Volt" kısmı ile ilgili bir tereddüt yaşıyorum.

TinCoffee internet sitesinde "220 V – 1200 Watt" şeklinde bilgi mevcutken, Amazon'da aynı ürün için voltaj bilgisinde "120 volt" olduğu yazıyor. Türkiye veya Avrupa'da bu konuda farklılık olup olmadığını bilmiyorum. Sipariş vermeden önce bu konuda bilgisi/tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Edit: Sorun sanırım fiyatta. Ebay Almanya sitesinden baktığımda 220 V özellikli ürünler normalden 40 Euro daha pahalıymış.

Son düzenleme:
120 volt olan ABD ve Kanada için üretilmiş olan olabilir.

Eğer öylese burada kullanamazsınız o ürünü

Edit: Bu konu geçmişte gündeme gelmişti ve alıp dönüştürücü ile kullanmaya çalışanlar olmuştu. Fakat netice alınamıyor. Pek tavsiye etmem.

120 volt olan ABD ve Kanada için üretilmiş olan olabilir.

Eğer öylese burada kullanamazsınız o ürünü

Edit: Bu konu geçmişte gündeme gelmişti ve alıp dönüştürücü ile kullanmaya çalışanlar olmuştu. Fakat netice alınamıyor. Pek tavsiye etmem.
Konuyu açmadan önce forumda aradım ama konu askıda kalmış gibiydi. O yüzden açmak istedim. Dönüştürücü ile kullanmakta ayrı bir sıkıntıymış. O net olarak anlaşılıyor. Teşekkür ederim.

Herkese merhaba.

Malumunuz şu anda Türkiye'de Fellow Stagg EKG bulunmuyor/satılmıyor. TinCoffe sitesinde de uzun zamandır stok yok. Amazon üzerinde sipariş vermek istediğimde "Volt" kısmı ile ilgili bir tereddüt yaşıyorum.

TinCoffee internet sitesinde "220 V – 1200 Watt" şeklinde bilgi mevcutken, Amazon'da aynı ürün için voltaj bilgisinde "120 volt" olduğu yazıyor. Türkiye veya Avrupa'da bu konuda farklılık olup olmadığını bilmiyorum. Sipariş vermeden önce bu konuda bilgisi/tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba,

Voltaj ve watt değeri birbirinden farklı kavramlar. Avrupa ve Türkiye voltaj değerleri elektrikli ürünlerde aynıdır, 220V.

Amerika ürünleri ise 120V değere sahiptir. Dolayısıyla bu ürünler Türkiye'de doğrudan kullanılamaz.

Stoğumuz Kasım - Aralık döneminde tükendi. Yeni stoğumuzu bekliyoruz. Bekleyiş Fellow'dan kaynaklanıyor, hasretle Stone Blue yeni rengini de bekliyoruz diyebilirim. :)

Sevgiler.

Merhaba,

Voltaj ve watt değeri birbirinden farklı kavramlar. Avrupa ve Türkiye voltaj değerleri elektrikli ürünlerde aynıdır, 220V.

Amerika ürünleri ise 120V değere sahiptir. Dolayısıyla bu ürünler Türkiye'de doğrudan kullanılamaz.

Stoğumuz Kasım - Aralık döneminde tükendi. Yeni stoğumuzu bekliyoruz. Bekleyiş Fellow'dan kaynaklanıyor, hasretle Stone Blue yeni rengini de bekliyoruz diyebilirim. :)

Sevgiler.
Teşekkür ederim Togay bey. Zamanında alamadım. Şimdi de bulamıyorum.

Amazon Almanya'nın sattığı ürün vergi+kargo dahil 3295TL'ye geliyor. Açıklamalarda yine 120V yazıyor ancak satıcı Amazon Almanya olduğu için 220V gelecektir büyük ihtimalle. Türkiye satış fiyatı ne kadar olacaktır bilmiyorum ancak yakın zamanda gelecekse ve sizin de aceleniz yoksa, TinCoffee'yi bekleyip, 2 yıl garantili almak daha mantıklı olabilir.Screen Shot 2022-01-25 at 14.51.24.png

Amazon Almanya'nın sattığı ürün vergi+kargo dahil 3295TL'ye geliyor. Açıklamalarda yine 120V yazıyor ancak satıcı Amazon Almanya olduğu için 220V gelecektir büyük ihtimalle. Türkiye satış fiyatı ne kadar olacaktır bilmiyorum ancak yakın zamanda gelecekse ve sizin de aceleniz yoksa, TinCoffee'yi bekleyip, 2 yıl garantili almak daha mantıklı olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 18243
Haklısınız. Bu şekilde bir sürü dert potansiyeli var. Beklemek daha mantıklı. Teşekkür ederim.

Haklısınız. Bu şekilde bir sürü dert potansiyeli var. Beklemek daha mantıklı. Teşekkür ederim.
Muhtemelen 1 yıl kadar önce müşteri temsilcisi ile konuştuğumda, Amazon Germany tarafında gönderilip, Amazon Türkiye üzerinde satılan ürünlerin 2 yıllık garanti sürecinin Amazon Türkiye tarafında sağlandığını söylemişti. Amazon web sayfasındaki açıklamada bunu destekliyordu. Şimdi o açıklamayı bulamadım ama. Beklemek istemiyorsanız, bir müşteri temsilcisi ile güncel durum hakkında konuşabilirsiniz.

Farklı öneriler olsa da, bu türden ürünlerde eğer yurt içi distibütör varsa, oradan almayı öneririm.

Özellikle Tin Coffee müşteri ilişkileri konusunda başarılı bir firma ve aldığınız üründe problem yaşarsanız hızlı çözüm sağlarlar.

Amazon bu tür ürünler için, her ne kadar 2 yıl garantili de olsa, sizi tatmin edecek geri dönüşü sağlayamayabilir.

Garantiden şaşmayın Tincoffee'yi bekleyin bence, en basitinden benim Fellow stagg'in kapağını açıp kapamak çok zordu. Sevgili @raistlin 'e bir video kaydı gönderdim hemen yeni kapakla değiştirdi sağolsun. Hadi bu mekanik ya elektronik bir sorun çıkarsa dışarıdan aldığınız üründe? Uğraş dur. Belli bir meblağanın üzerinde ürün alacaksan garanti aranmalı bana göre.

Geri