Selamlar, ben bir kez Togay’ın atölyesinde denemiştim. Kalita V60 hibridi bir tasarım, V60 gibi akış kontrolünü size bırakırken, düz tabanlı tasarımıyla hata payını da azaltıyordu. Gerçekten çok iyi bir ürün ancak Togay’a sorduğumda Kalita filtrelerin tam oturmadığını söylemişti.Kalita'nın filtreleri olmaz mı acaba?
Ben de tam alacakken, filtre yüzünden vazgeçmiştim. Kalita'yı denemediğim için de bilemedim.
Kenarları güzel yalıtılmış, sıcaklığı çok iyi koruyacak bir demleme ekipmanı.
Myco'da sanırım filtreleri bulunuyor, kataloglarında görmüştüm, 50 adet $20 gibi bir fiyattı.
Fellow resmi distribütörü olarka belki @raistlin Togay Bey'de bir kaç şey söyler.
Selamlar,
X Dripper için Kalita 185 filtrelerini kullanabilirsiniz arkadaşlar.
XF Dripper'ın yükseklik ve çapı tamamen farklı olduğu için maalesef sadece kendi spesifik filtrelerini kullanabiliyor.
Şu koşullarda bu iki dripper ve filtreleri makul ulaşılabilirlik açısından oldukça zorlu bir noktada kalıyor maalesef...
Söz filtrelerden açılmışken: Bugün forum için Cafec filtrelerin duyurusunu yapacağım, inanılmaz heyecanlı günler hepimizi bekler.
Sevgiler.
Togay bey merhaba;Selamlar,
X Dripper için Kalita 185 filtrelerini kullanabilirsiniz arkadaşlar.
XF Dripper'ın yükseklik ve çapı tamamen farklı olduğu için maalesef sadece kendi spesifik filtrelerini kullanabiliyor.
Şu koşullarda bu iki dripper ve filtreleri makul ulaşılabilirlik açısından oldukça zorlu bir noktada kalıyor maalesef...
Söz filtrelerden açılmışken: Bugün forum için Cafec filtrelerin duyurusunu yapacağım, inanılmaz heyecanlı günler hepimizi bekler.
Sevgiler.