• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow prismo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10UR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

10UR

Yeni Üye
İsim
Muhammed Onur
Daha fazla  
İsim
Muhammed Onur
Merhabalar,
Aero Press kullanmayan veya tanımayan yoktur diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim bu Aero Press ile kullanılan ve farklı demeleme metotlarını Aero Press ile belli seviyede yapabilen yardımcı ekipmanlar var. Bunlardan bildiğim Puck Puck var ve Türkiye özelinde ulaşılabilir bir alet. Ancak Fellow
Prismo adlı aleti Türkiye topraklarında göremedim.
Bu alet hakkında bilgisi ilgisi olan saygıdeğer kahve gurmelerinin yorumlarını deneyimlerini beklemekteyim.

Ekli dosyalar

• 7D956FF7-67B3-4F1E-A159-CA6561AFB5E2.jpeg
    7D956FF7-67B3-4F1E-A159-CA6561AFB5E2.jpeg
    64.6 KB · Görüntüleme: 47
  • 9E76D9FE-264D-4EB0-B6C3-095866CC3876.jpeg
    9E76D9FE-264D-4EB0-B6C3-095866CC3876.jpeg
    61.7 KB · Görüntüleme: 41
  • EFE582BA-F051-43E7-A22C-351EDD0C0369.jpeg
    EFE582BA-F051-43E7-A22C-351EDD0C0369.jpeg
    129.2 KB · Görüntüleme: 45

Fiyatı görünce fellowun sitesine baktım. 25doları görünce ağızaki çekirdeği fırlatırcasına dolar kuruna baktım 12.5 mu oldu diye 😂

Fiyatı görünce fellowun sitesine baktım. 25doları görünce ağızaki çekirdeği fırlatırcasına dolar kuruna baktım 12.5 mu oldu diye 😂
Evet kahve ekipmanlarında çok saçma fiyatlandırma var.

Ah ah ☹️ gerçekten fiyatlar kanayan yaramız aslında fiyatlar değil kurlar ve kurcuklar 🙄

Screenshot_2021-04-20-16-18-24.pngSelamlar,

Türkiyede olsa bu üçlüye bir toplu alım hoş olmaz mıydı :=))

Şu efsane 2170 modeli miydi? Modelin adını yanlış mı hatırlıyorum?
O modelde basınç manuel mi yoksa makina mı ayarlıyordu @Kaplan Terbiyecisi
Çok bilgim yok ama başlangıç için sürekli önerilen f/p bir cihaz olduğunu biliyorum. Zaten o fiyatlarda basınç profilleme yapabilen espresso makinesi yok. Prismonun pek ihtiyacınızı karşılamayacağını ve aynı fiyatlara bu makine alınabileceği için önermek istedim. Makinenin kendi konusu da olması lazım forumda, isterseniz bir inceleyin, ara ara satış bölümünde de ilanlar oluyor.

Gözüm aslında profil resminizdeki gibi bir flair'da,ön tanıtımı yapılan 58'i yada belki cafelat :=)) @Kaplan Terbiyecisi

Ben espressoya geçiş yapmadan önce mokapot haricinde çeşitlilik olması ve yoğun gövdeli başka hangi ekipmanlar olabilir diye araştırıyorumda.Aeropress i araştırırken bu prismonun adını kahveanalistinin videosunda denk gelmiştim.

Forumda da konusunu görünce acaba dedim alıö ekibinin dikkatini çeker miyim 😂

Gözüm aslında profil resminizdeki gibi bir flair'da,ön tanıtımı yapılan 58'i yada belki cafelat :=)) @Kaplan Terbiyecisi

Ben espressoya geçiş yapmadan önce mokapot haricinde çeşitlilik olması ve yoğun gövdeli başka hangi ekipmanlar olabilir diye araştırıyorumda.Aeropress i araştırırken bu prismonun adını kahveanalistinin videosunda denk gelmiştim.

Forumda da konusunu görünce acaba dedim alıö ekibinin dikkatini çeker miyim 😂
@kahveanalisti nin videosunun ben de izledim. onun dışında pek çok bu portatif espressoya benzer şeyler yapan alet videosu izledim ve kararım prismodann uzak dur, nanopresso alacaksan barista kitli al ya da kompresso al oldu. Espresso gibi yoğun kahveleri sevip sevmeyeceğimi bilmediğimden bir makine alıp tüm paramı harcamadan önce ona benzer yakın çıktı veren minik bir alet alıp karar vermek istedim ve kompresso aldım. şu an çok memnunum sadece ısıtması ile falan iyi uğraşmak gerekiyor ama başlangıç için prismo almak yerine kompresso düşünebilirsiniz.

@kahveanalisti nin videosunun ben de izledim. onun dışında pek çok bu portatif espressoya benzer şeyler yapan alet videosu izledim ve kararım prismodann uzak dur, nanopresso alacaksan barista kitli al ya da kompresso al oldu. Espresso gibi yoğun kahveleri sevip sevmeyeceğimi bilmediğimden bir makine alıp tüm paramı harcamadan önce ona benzer yakın çıktı veren minik bir alet alıp karar vermek istedim ve kompresso aldım. şu an çok memnunum sadece ısıtması ile falan iyi uğraşmak gerekiyor ama başlangıç için prismo almak yerine kompresso düşünebilirsiniz.

Selamlar @cmscoffee

Kıymetli yorumların için çok teşekkür ederim.Önerini değerlendireceğim ve bir kaç araştırma daha yapacağım kompresso hususunda.

@cms21'e katılıyorum, nanopresso gibi ekipmanlara yönelmek daha doğru. ben de elimde aeropress var diye aldım; ancak beklentimi karşılamadı. basıncı artırıyor evet, akış küçük bir delikten olduğundan etrafı kirletme riski daha az. bunlar belki avantajları sayılabilir. metal filtre illa ki toz geçiriyor, bu yüzden ayrıca kağıt filtre kullanıyorum.

sonuç şöyle bir şeyler: 🙂
tempImageiSlblz.jpg

Geri