Bu başlık er ya da geç açılacaktı. Şöyle önden yerimizi alalım. Açıkçası almak istediğim bir öğütücü. Önsipariş vermedim. Çıkmasını bekliyorum. Öğütücü ile ilgili gelişmeleri buraya yazalım.
suan on siparisin fiyat acisindan pek bir avantaji yok bence...
Niche espressoda, ode de filtre için mi düşündünüz acaba?Türkiye ye gönderim olsa kesinlikle ön sipariş vericektim ama maalesef yok
Niche espressoda, ode de filtre için mi düşündünüz acaba?
Ön sipariş sonrası fiyat ne kadar olacak acaba? Ülkemize gelmeyen böyle ürünleri görünce moralim bozuluyor.
110V 220V dönüşümü ve istenen AB uyumluluk testlerinin maliyetleri yüzünden fiyat artışı normal.İlk çıktığında avantajlıydı epey. Birde cihaz çıktığında muhtemelen avrupa ve ülkemizde daha pahalı olacak. Kettle amerikada 130 dolar avrupada 160 euro.
Ürün Çin'den geldiği için gümrük vergisi Avrupa'dan gelen bir ürüne göre çok daha yüksek oluyor bildiğim.110V 220V dönüşümü ve istenen AB uyumluluk testlerinin maliyetleri yüzünden fiyat artışı normal.
ABD 18 , Çin 20 çok bir fark yok diye biliyorumÜrün Çin'den geldiği için gümrük vergisi Avrupa'dan gelen bir ürüne göre çok daha yüksek oluyor bildiğim.
ABD'den Türkiye'ye gönderim yapan mail forwarding firmaları var. Böyle bir firmada hesap açarsınız. Ürün firmanın sizin adınızı taşıyan ABD adresine gelir. Sonra Türkiye'ye göndertirsiniz. Bazıları Amazon gibi çalışıyor. Çıkacak gümrük vergisini önceden bildiriyor. Siz ona göre ödeme yapıyorsunuz. Gümrük işlemlerini sizin adınıza takip ediyorlar. İki kere kargo ödemiş oluyorsunuz, ama çoğu firma ABD içine ücretsiz gönderim yapıyor.
Yazdığınızı tam anlamadım, ürün Çin'den geldiği için yanlış bilmiyorsam 40% gümrük vergisi var. Avrupa Birliğinden gelen bir üründe gümrük birliği sebebiyle yok mesela.ABD 18 , Çin 20 çok bir fark yok diye biliyorum