• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fellow Ode Gen 2 Kahve Öğütücü

Dr.Coffee

Üye
İsim
Utku
Daha fazla  
İsim
Utku
Merhaba arkadaşlar
Bu güzelliği nereden bulabiliriz acaba forumda bunu getiren ve satışını yapan arkadaşlar var mıdır

Ben istanbul kahve festivalinde Tin Coffee'den ön sipariş ile satın aldım. Fakat sanırım ön siparişler sadece festival'e özeldi. Yani ben öyle anladım :) Normal satışı ne zaman olacak? Olacak mı? Bilmiyorum.
@raistlin daha iyi bilgi verecektir ama tabi :)

Güncel arkadaşlar yok mu satan
Güncel, arkadaşlar yok mu satan? (konu güncel satıcı firma aranıyor)
Güncel arkadaşlar, yok mu satan? (foruma aktif katılım sağlayan arkadaşlar size soruyorum, satıcı kişi aranıyor)
Güncel arkadaşlar yok mu? satan. (kendini güncellemiş, yeniliklere açık arkadaş aranıyor. imza şeytan)

Hangisi?

Ağustos ayında sorduğumda Togay bey Eylul-Ekim aylarını bulabilir demisti, hala tr ye geldigine dair bir ses yok. Guncel gelis zamanına iliskin bilgisi olan paylasırsa iyi olur bekleyenler icin.

Geri