• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Federal Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selamet

Barista
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
Sam Çeviköz ve Levent Koçarslan tarafından 2016 da kurulmuş.

20 yılı aşkın kahve kavurma ve satış tecrübesi olan Sam Çeviköz, sektördeki nitelikli barista açığını gördüğü için, Avustralya’da AASCA ( Australasian Speciality Coffee Association ) tarafından aldığı Barista Eğitmeni sertifikası ile baristalar eğitti.

Firma ile bağlantım yoktur.

Federal Coffee Web sitesi

Filtre Blend'ini kullanmıştım. Getirde satılıyor uyguna bulursanız tavsiye ederim.

Merhaba, pek bir şey yazılmamış ama merak ettim. Evime yakın diye oradan da kahve almayı düşündüm ama önden bir fikir edinmek istedim, kahvelerini deneyen arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Merhaba, pek bir şey yazılmamış ama merak ettim. Evime yakın diye oradan da kahve almayı düşündüm ama önden bir fikir edinmek istedim, kahvelerini deneyen arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi?
Merhaba, bir kez uğrayıp costa rica almıştım. Hatta oturup V60 ile içmiştim bir bardak. Tatlı bir kahveydi ve kuru üzüm tadı damakta hoş bir lezzet bırakıyordu. Sonrasında başka tecrübem olmadı.

benim de evime yakın olduğu için, yolumun üstünde uğrar alırım diye sitesine girip kahvelere bakmıştım. hem çeşit çok azdı hem de kahvelere ilişkin herhangi bir bilgi yoktu, vazgeçtim almadım.

Bende Adana şubesine uğramıştım.
Kahveyle alakalısı olmayan kahve firması diye bi yorum yapabirim. Cafelerinde nitelikli kahve dışında her şey var pizza makarna alkol milkshake felan bi kahve demlettim v 60 yani yorum yapmayayım çünkü baya üzücü olur.

Geri