• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Favori kavurucu ve çekirdek

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kerim

Yeni Üye
İsim
Kerim Okan
Daha fazla  
İsim
Kerim Okan
Merhaba, bu soruyu özellikle kendime sordum ve sizlerinde bu aralar en sevdiği kavurucuyu, çekirdeği merak ettim.
 
Çekirdek önerileri, favori çekirdekler vs. ile ilgili konular çok açıldı evet ama ben favori kavurucu şeklinde bir konu hatırlamıyorum, görmedim, araştırdım bulamadım da. Bence böyle bir konunun özellikle yurtiçi için açılması gerekiyor. Bu konudan devam edilebilir veya yeni konu da açılabilir. Çünkü bir çekirdek alıyorsunuz. Tadım notunda çilek vanilya fasa fiso yazıyor. Çekirdek bir geliyor ki is pas içinde. Sonra uğraş ki bir tane düzgün çıktı alabilesin.

Gerçekten çekirdeğin karakterine göre genelde açık kavuran, kahveleri kolay demlenebilir kavurucuların bir ayrışması lazım. Ben başlayayım. Birisi herkesin artık bildiğini düşündüğüm Clean Cup. İkincisi de Celsius. Bunlar dışında Kronotrop'un ve kavrumlarının da güzel olduğunu söyleyebilirim. Yanlış hatırlamıyorsam Zümrüt Karaca bir tık koyu kavuruyordu ama is veya kavrum acılığı söz konusu değildi.

Siz de eğer varsa yurtiçinde genelde açık kavrum yapan, keyifli bir kahve içebilmek için bin tane parametre değiştirmek zorunda bırakmayan kavurucuları yazabilirsiniz. Veya başlıkta yazdığı gibi sadece favoriniz de olabilir. Ne yazmayacağınızı söyleyemem :)
 
Nulldan bir kere aldım.Mam cok iyi wachu ortalama veya altı.Ama tamamen kahveyle alakalı.Kavrum cok iyiydi bence.İsli tat yoktu en önemlisi.Şimdi yeni siparis geçtim yandaro ve mam olarak.Mam favori kahvem oldu
 
Zaten çok önerilir diye düşünüyorum ama Null bence Türkiye'deki en tutarlı ve iyi kahveleri getiren kavuruculardan biri, üzülmezsiniz nulldan içtiğiniz bi kahveden. Worka zaten geçen senenin galiba en çok konuşulan kahvesiydi, onun dışında El Penon ve Yandaro da çok iyi Kamwangi de. Artık bitti galiba fakat Gihere de çok güzel kahveydi. Mam da çok iyi f/p
 
Geri
Üst