• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Favori kahve demleme yöntemleri.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi demleme yöntemlerini kullanıyorsunuz.

• Kullanılan toplam oy
    112
Hario immersion switch, Clever ile aynı demleme mantığına sahip bir ekipman ama ayrıca eklenmesi uygun olursa diye yazmak istedim.

E Hani Türk kahvesi Cezve :) :) Bütün herşey var en kral yöntem yok.

V60 fakat clever dripper merak ediyorum. Kısacası en basit modele kaçma arayışındayım.

E Hani Türk kahvesi Cezve :) :) Bütün herşey var en kral yöntem yok.
Bu arada Türk kahvesi "bence" filtre kahveden farklı bir kavrum gerektiriyor. Bugüne kadar en yakıştırdığım çekirdekler Kahve Fabrikası Kosta Rika Tarrazu ve Null Worka oldu. Yani filtre için kavrulmuş kahveler cezvede ekşi tadabiliyor çoğu zaman. Ekşilik aynı espresso gibi Türk kahvesine yakışmıyor. Umarım kavurucular buna uygun bir çözüm bulurlar.

Çoğunlukla V60 kullansam da Aeropress'in yeri ayrıdır :)

filtre kahve makinası kullanıyorum ankette hangisine tıklamam gerekiyor?

Geri