• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisan ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Fam Coffee olarak seçildi. Bu konudan Nisan ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Fare kovucu ( yardım, imdat, bittik, yok olduk )

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
Merhabalar

Dün güvenlik firmamız bizi arayarak bir süredir sizin firmadan sinyal alamıyoruz dedikten sonra araştırmamız sonunucu alarm kablolarının kemirildiğini gördük. hatta yenmiş.
yeni kablo çekerek sorunu giderdik.
ancak bugün de fiber data kablolarında sinyal göremedik ve araştırmamız sonucu fiber kablonun da bu gece yendiğini tespit ettik.
bu lanet olası fareyi yok etmenin bir çözümü var mı?
klasik fare kapan ve ilaçlar çözüm olmuyor daha önceden biliyoruz.
fikir önerisi? yaşayan, tecrübe eden birisi?

Ceren Aksu

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Delter Press, V60 Kasuya Dripper, V60 Dripper, Aeropress
Sokaktan birkaç tane kedi sahiplenin 😺 Hem fareleri öldürüp hediye niyetine getirip önünüze koyarlar, hem de ev/ofis içindeki stresinizi azaltırlar, hem de sokaktakilerin hepsi dünya güzeli 🤗

İşin latifesi tabi bu, ama kedi belki çözüm olabilir. Hakikaten yakalayıp yakalayıp önünüze getirirler 😬

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Sokaktan birkaç tane kedi sahiplenin 😺 Hem fareleri öldürüp hediye niyetine getirip önünüze koyarlar, hem de ev/ofis içindeki stresinizi azaltırlar, hem de sokaktakilerin hepsi dünya güzeli 🤗

İşin latifesi tabi bu, ama kedi belki çözüm olabilir. Hakikaten yakalayıp yakalayıp önünüze getirirler 😬
şirkette ofisimizde 2 tane kedi var. biri van kedisi biri de iran kedisi. ikisi de birbirinden tembel ve uyuşuk. sabahtan beri koltuklarımızı mesken tutup bir de oturtmuyorlar. önlerinden bırak fareyi, fare filosu geçse "amaaaaaaan ben mi yakalayacağım bunları" modundalar.

Ceren Aksu

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Fellow Stagg Ekg, Origami Dripper, Delter Press, V60 Kasuya Dripper, V60 Dripper, Aeropress
şirkette ofisimizde 2 tane kedi var. biri van kedisi biri de iran kedisi. ikisi de birbirinden tembel ve uyuşuk. sabahtan beri koltuklarımızı mesken tutup bir de oturtmuyorlar. önlerinden bırak fareyi, fare filosu geçse "amaaaaaaan ben mi yakalayacağım bunları" modundalar.
Aynen, size hayatın gerçekleriyle yüzleşmiş, bıçkın sokak delikanlıları lazım. Eskiden annemin çalıştığı yerde baktıkları kedi balıkçıdan balık çalıp annemin önüne getirip koymuştu mesela (yakınlarda balıkçı da yoktu) 😂 Benim ofiste baktığım kedi havada gördüğü toz zerresini bile yakalıyor.
İran kedisiymiş, Van kedisiymiş bunlar ofisi fare bassa bile tüylerini yalamayı bırakmayacak sosyetik kedilerdir 😬

M

mimds

Guest
Benim şimdi melek olmuş yarı sokak kedisi bembeyaz kızım, değil fareleri akrepleri bile hallederdi, iki defa bizzat görmüştüm! size evdeki kuçumuzu göndereyim, müthiş bir avcıdır ama farelerin yanına sizin kedileri de koyabilir mazallah!!!(bu arada evde kedimiz de var!)

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
önerileri patrona söylerim. keza kediler de patronumuzun kedileri. hayvan sever bir şirketiz bu arada. ancak işte bizde ki kediler fena şekilde miskin. cidden filo geçse önlerinden kafalarını kaldırıp bakmazlar bile.
yalnız belirtmem gerekir bizde görülen fare öyle kapanla veya kediyle olacak bir fare değil.
lağım faresi türünden ve görenlerin ( danışmada ki kızın dediği ve depo da ki kişilerin dedikleri ) üzerine eşkal robot çizimi aşağıda ki gibi. kolumun yarısı kadar devasa bir fare çıktı.
robot çizimi aşağıya koyuyorum.

1581496677856.png

Ceren Aksu

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Değirmen
Comandante C40
Ekipmanlar
Bu ne yahu, fare kafalı - köpek vücutlu mutant bi şey. İnsan görünce kuyruk da sallıyordur bu 🤗

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Bu ne yahu, fare kafalı - köpek vücutlu mutant bi şey. İnsan görünce kuyruk da sallıyordur bu 🤗
danışmada ki kızla karşılaşıp ikisi de farklı yönlere kaçmışlar.
yemin ederim film gibi şirketiz.
kısaca bu fareyi haklayacak kedi varmıdır bilmem. kediden büyük görgü tanıklarına göre.

Avare

İyi Bilinen Üye
İsim
Sinem
Daha fazla  
İsim
Sinem
Değirmen
Comandante C40, Severin KM 3873, Sözen
Ekipmanlar
Hario V60 02 Seramik ve Plastik, Origami Dripper M, Aeropress, LillyDrip, Soy Cezve G4, Bodum French Press, Ikea Rädig Moka Pot, Konchero Isı Ayarlı Kettle
Kahve Arkadaşlığı İl
Çanakkale
önerileri patrona söylerim. keza kediler de patronumuzun kedileri. hayvan sever bir şirketiz bu arada. ancak işte bizde ki kediler fena şekilde miskin. cidden filo geçse önlerinden kafalarını kaldırıp bakmazlar bile.
yalnız belirtmem gerekir bizde görülen fare öyle kapanla veya kediyle olacak bir fare değil.
lağım faresi türünden ve görenlerin ( danışmada ki kızın dediği ve depo da ki kişilerin dedikleri ) üzerine eşkal robot çizimi aşağıda ki gibi. kolumun yarısı kadar devasa bir fare çıktı.
robot çizimi aşağıya koyuyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 409
Hayvan sever bir şirket olarak bu canlılara zarar vermeden ortamınızdan uzaklaştırmak daha iyi olur diye düşünüyorum. Acı kırmızı biber, karabiber, sarımsak, nane gibi keskin konulardan hoşlanmayıp ortamı terk ettiklerini duymuştum.

Sensei

İyi Bilinen Üye
İsim
Yasemin
Daha fazla  
İsim
Yasemin
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İdealtepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Suadiye
Naftalin serpiştirirseniz bence ortamı terk edecektir. Naftaline kaçmayacak canlı görmedim kendim de dahil 😁 En azından öldürmeden iş çözülür.
Ayrıca sokak kedisi bakmanız iyi olur aslında. Binamızın önünde 20 küsür kedi var, yan komşum evde 10 kedi bakıyor, toplamda da binada 6 köpek var. Fareyi geçtim böcek bile görmüyorum.

ttuna64

İyi Bilinen Üye
İsim
Tuncay
Daha fazla  
İsim
Tuncay
Espresso Makinesi
Lelit Elizabeth + LelitGrace
Değirmen
Euroka Mıgnon Specialita, Breville BCG600,Tımemore Chestnut G1S
Ekipmanlar
STUDYRAC a400 Coffee Roaster, Hand made cold drıp, Home Coffee Roaster-4 wıth Artisan (DIY)
Merhabalar

Dün güvenlik firmamız bizi arayarak bir süredir sizin firmadan sinyal alamıyoruz dedikten sonra araştırmamız sonunucu alarm kablolarının kemirildiğini gördük. hatta yenmiş.
yeni kablo çekerek sorunu giderdik.
ancak bugün de fiber data kablolarında sinyal göremedik ve araştırmamız sonucu fiber kablonun da bu gece yendiğini tespit ettik.
bu lanet olası fareyi yok etmenin bir çözümü var mı?
klasik fare kapan ve ilaçlar çözüm olmuyor daha önceden biliyoruz.
fikir önerisi? yaşayan, tecrübe eden birisi?
Ultrasonık ses yayan cihazları öneririm(Benim memnun kaldığım cihazın markasını şuan hatırlayamadım)
Benim ufak bahçeme bir sansar dadanmıştı. Cihaz farklı frekanslar yayarak,farklı türleri uzak tutabiliyor.

Son düzenleme:

jackjoker

İyi Bilinen Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
ultrasonic deneyeceğiz sanırım bizde. başka türlü yok edemedik tehlikeyi. namussuz kablo fetişisti çıktı. öyle kritik kabloları yiyor ki tüm şirket kilitlenip kalıyor.
durduramıyoruz.

AltayOzger

İyi Bilinen Üye
İsim
Altay
Daha fazla  
İsim
Altay
Değirmen
Timemore Chestnut G1 ve Timemore Chestnut C1
Ekipmanlar
V60-V60 İmmersion-Aeropress-Kalita-Cafflano Kompresso-Beko 2170 Espresso Makinası
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Denizli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Merkezefendi
Net Çözüm 2 Tane Bıçkın Tekir HiperAktif Sokak Kedisi sahiplenin 1 Ay demeden Farelerin kökünü kuruturlar :D Köydeki Evde o şekilde çözmüştüm bu sorunu :D

The Goatz Candles

Aktif Üye
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Daha fazla  
İsim
Kemal
Firma
The Goatz Candles
Kahve Arkadaşlığı İl
ÇANAKKALE
Merhaba. Rapel END'ler var onlara bakın. Hayvancılık sektöründe ağıllarda ve büyük çiftliklerde tercih ediliyor. Baya da referansları olması gerek.
Koyun ve keçi damlarında ve depolarda fare çok büyük sıkıntıdır. Bir işletmemizde otomatik sağım sisteminin kurulu olduğu odayı basmışlar ve hala kullanamıyorlar.