• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fakir Signature tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coffionan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

coffionan

Yeni Üye
İsim
ozan
Daha fazla  
İsim
ozan
Merhaba arkadaşlar ben nitelikli kahveyle yakın zamanda ilgilenmeye başladım ve ekipman belirleme konusunda en çok problem yaşadığım konu değirmen.
Bir öğrenci olarak fiyatlar bana aşırı ütopik geliyor ve değirmen için ayırabileceğim bütçe 450 TL bandında. Bu ürünle karşılaştım WMF Stelio ile performans olarak eşdeğer bir ürün olduğu söyleniyor ve fiyatı da daha uygun.
Fakir Signature'u tavsiye eder misiniz? Önerebileceğiniz başka aletler var mı? Elektrikli olması tercihim lakin şu el değirmeni çok çok daha iyi derseniz onu da değerlendirmeye alabilirim. Şimdiden teşekkürler!
Kahveyle kalın!

Bütçenize göre en mantıklı yatırım timemore olarak görünüyor. El değirmenleri bölümünde incelemesini okuyabilirsiniz.

bütçen düşük olduğu için fiyatıyla cazip duran Tchiboda satılan Russell Hobbs kahve öğütücüsü de var. Fiyatı 379 TL. Muhtemelen performansı Fakir markanınki ile benzerdir. Bu tarz değirmenler (KG79, WMF, Fakir Signature gibi) kısıtlı ve benzer performans sunuyorlar diye düşünüyorum.

Ben de Timemore değirmeni tercih etmenin en mantıklı tercih olduğunu düşünüyorum.

bütçen düşük olduğu için fiyatıyla cazip duran Tchiboda satılan Russell Hobbs kahve öğütücüsü de var. Fiyatı 379 TL. Muhtemelen performansı Fakir markanınki ile benzerdir. Bu tarz değirmenler (KG79, WMF, Fakir Signature gibi) kısıtlı ve benzer performans sunuyorlar diye düşünüyorum.

Ben de Timemore değirmeni tercih etmenin en mantıklı tercih olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. İlk tercihim elektrikli ama Timemore iki kere tavsiye edildi. Satın almak için önerebileceğiniz bir kanal var mı?

Aliexpress'te 475 liraya ürün buldum ama 100 lira da vergi biniyor :( Daha önce Aliexpress'ten alışveriş yapmadım da vergiden kaçınmanın bir yolu var mı acaba?

Aliexpresse yeni üye olursan 2 dolarlık kupon veriyor. ayrıca bazı mağazalar (jaffee coffee store gibi) mağazayı takip ettiğinde 2-3 dolarlık seçkin kupon veriyor. toplamda 5 dolarlık falan indirim sağlayabilirsin. Ayrıca vergi olayı biraz şans işi ama 100 TL olmuyor genelde 40 TL civarlarında dolanıyor. satıcıya paketin üzerine ürünün fiyatını 15-20 usd civarında yazmasını istersin.

Geri