An ayrobik kafa
Yeni Üye
- İsim
- Nazmi
Daha fazla
- İsim
- Nazmi
Hayır kardeşim, önce bir işi öyle yada böyle yapmakla, o işe sözüm ona tepeden bakıp aşağılamak arasında ki farkı bitirmemiz lazım. Yani seni. Ben bir işi yaratmakla meşgulken ve yaratmışken sen benim hiç haberim olmadığı ve bulunmadığım bir ortamda işimi , emeğimi aşağılamak ve kulp takmakla meşguldün. Söz konusu kahveyi içmeden, görmeden hatta koklamadan bile menşeine kadar yazıp küçümsemekle meşguldün. Neden ? Bunu kendine sordun mu ? Şimdi hala gelmiş kudurmuş salyalı ağızın ile benim bu ülkenin ortalaması olduğumu ve bitmem gerektiği hezeyanını sallıyorsun. Bir şeyi yapan, ortaya koyan biri bitsin senin gibi tek vasfı vasat eleştirileri ile ortamda ahkam kesenler kalsın. Kurtuluş reçetemiz de bu. Ben bitmez isem ülkeyi yönetenler benim gibi olurmuş, e sen ve senin gibi kerameti kendinden menkul adamlar bitmediğin için bunlar geldi ve gitmiyor ?? Tekrar ediyorum ve daha fazla yazmak istemiyorum. Ben buraya gelip durduk yere kimseye bir şey yazmadım, kendi şahsıma, firmamam ve markama yapılan hakaret ve aşağılamalara yazdım. Alışmışsınız kahveyi öğrenmek isteyen , merak duyan kişilere poz yapmayı, Yanlış insana ahkam kesince böyle bir değişik oldunuz, hepsi bu.En sevdiğim argüman da bu. İkincisi de "adam mı öldürdük".
Hayır abicim, önce devleti satanlara laf etmeyeceğiz. Senin gibi keriz silkeleyenlere; tekerine çomak sokulunca da 2 sene önceki yazılara bile kudurmuşçasına cevap veren dallamalara laf edeceğiz. Laf edeceğiz ki senin gibiler azalarak bitsin. Çünkü senin gibiler bitmeden bu ülkeyi yönetenler de yine senin gibiler olacak. Çünkü bu ülkenin ortalaması sensin.
Biri de “kim bu adam hayırdı filan yazmış