• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

ev için kahve kavurma makinası ....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arkin

Barista
İsim
arkin
Daha fazla  
İsim
arkin
evde kahve kavurma ile ilgili 2-3 metod denedim .... başarılı olanlar oldu tabi amatör çaplı. tavada - mısır makinasında ve daha birkaç araç kullanarak kavurdum. ben kavurma - öğütme ve demlemeyi kendim yapmak istiyorum ki her zaman standart bir kahve içebileyim. olduğum çoğrafyada herzaman herşeyi bulmak mümkün değil en azından yeşil çekirdek bulurum alırım saklarım bu beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum.

araştırdığımda ikawa en mantıklısı geliyor. pahalı olmasına rağmen.

bu konuda öneris olan varmı veya fikrirlerinizi de dinlemek isterim ....

teşekkürler

Merhaba ikawa nın pro ve home modeli arasındaki farklara bakmanızı öneririm. Home modeli kavurmayı biraz daha az kontrol etmenize olanak veriyor ve her seferinde 50 gram civarı kavurulmuş kahve alabiliyorsunuz. Pro olan modelinin fiyatı da hayli bir fazla

teşekkürler

olaya bakış açım her üçüncü nesil kahveci veya kavurucu gerçekten iyi değil dolayısı ile demeleme olayın ancakta en fazla %40 na hitap ediyor. kavurmayı ve öğütmeyi de yaparsam ve İYİ YEŞİL ÇEKİRDEK alabilrsem bu işten max verim alırım diye düşündüm çünkü ağaçtan - bardağa birçok hata olma olasığı mevcut. hataları minimuma indirebilirim diye uğraşıyorum. o yuzden ikava ev modeli benimde düşündüğüm.

@mrsandman

evde kahve kavurma ile ilgili 2-3 metod denedim .... başarılı olanlar oldu tabi amatör çaplı. tavada - mısır makinasında ve daha birkaç araç kullanarak kavurdum. ben kavurma - öğütme ve demlemeyi kendim yapmak istiyorum ki her zaman standart bir kahve içebileyim. olduğum çoğrafyada herzaman herşeyi bulmak mümkün değil en azından yeşil çekirdek bulurum alırım saklarım bu beni uzun süre idare eder diye düşünüyorum.

teşekkürler

Kiffa Home Roaster

teşekkürler

okumustum bu başlığı mustafa beye gecen hafta yazdım o da geri dondu sanırım talep beklıyor ... teşekkürler

ürün yorumları güzel gibi. 200 gram kavuruyor tek seferde. evde 3-4 günde 1 kavurma için güzel duruyor

Start-up projeleri çoğaldıkça ev tipi kavurma makinalarının bulunabilirliği ve çeşitliliği artacaktır.
Bunafr mesala instagramda denk geldi makina iyi görünüyordu.

Geri