gokhanaygun
Barista
- İsim
- gokhanaygun
Daha fazla
- İsim
- gokhanaygun
- Espresso Makinesi
- Rocket Giotto
- Değirmen
- Rocket Faustino 3.1, Timemore C3s Pro
- Ekipmanlar
- Kalita 155, Hario Syphon, V60, Nanopresso, Aeropress, Kruve Brewler, Ikea Mokapot, Hario Mizudashi, Hario Ice Maker,
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ankara
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Mamak
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Mamak, Çankaya, Çukurambar
Tekrar merhabalar, konu başlığından da anlaşıldığı üzere biraz öneriye ihtiyacım var.
Yakın zamanda Espresso Perfetteo'dan bir alışverişim oldu. Bir makine ve öğütücü aldım. Fakat ön sipariş geçildiği için öğütücüm elime ulaşmadı. O güne kadar bu iki model arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Ödemesini kampanyalı/indirimli fiyat üzerinden yaptım ve fiyatları yakın.
Evde zaman zaman farklı demlemeler yapıyorum aktif olarak. V60, Syphon ve espresso... Specialita mı, perfetto mu karar veremiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Makineleri tanımadığım için burda hangisi sağlıklı bilmiyorum. Bana söyleyebileceğiniz her yönlendirmeye ve bilgiye ihtiyacım var aslında. Özellikle perfetto kullanıcılar varsa çok sevinirim.
Yakın zamanda Espresso Perfetteo'dan bir alışverişim oldu. Bir makine ve öğütücü aldım. Fakat ön sipariş geçildiği için öğütücüm elime ulaşmadı. O güne kadar bu iki model arasında bir seçim yapmam gerekiyor. Ödemesini kampanyalı/indirimli fiyat üzerinden yaptım ve fiyatları yakın.
Evde zaman zaman farklı demlemeler yapıyorum aktif olarak. V60, Syphon ve espresso... Specialita mı, perfetto mu karar veremiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz?
*Specialita alıp espressoda daha geniş aralıklarla devam edip diğer teknikler için el değirmenim ile devam edebilirim (Sonrasında espresso dışındaki demlemeler için bir öğütücü alabilirim)
*Perfetto alıp hepsi için cihazın yapabildiği kadar devam edebilirim.
*Perfetto alıp hepsi için cihazın yapabildiği kadar devam edebilirim.
* Son olarak Espresso Perfetto'nun elinde olan diğer cihazları değerlendirebilirim (Fiyat farkının bütçem dahilinde olmasına bağlı olarak).
Makineleri tanımadığım için burda hangisi sağlıklı bilmiyorum. Bana söyleyebileceğiniz her yönlendirmeye ve bilgiye ihtiyacım var aslında. Özellikle perfetto kullanıcılar varsa çok sevinirim.