• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka Oro "ZEUS"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TayfunTmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TayfunTmr

Barista
İsim
Tayfun Tamer
Daha fazla  
İsim
Tayfun Tamer
Espresso Makinesi
Flair 58, Wacaco Minipresso NS2
Değirmen
Femobook A68, Kinu M47, Mavo Phantox Pro
Ekipmanlar
V60, Aeropress, Deep 27, Hero Dripper
Açılın kral geliyor 🤣

13-17 Ekim' de Milan'da gösterime çıkıyor 🕺

BURRS
TypeFlatDiameter 85 mm MaterialPure Diamond (patented Eureka)
DISPENSING SYSTEM
Touch DisplayYesDose counterYes
ENGINE
TractionBelt drivenRevolutions per minute1400Power absorbed1.5 Kw
VARIOUS
Available versionsElectronicContinuous micrometric adjustmentDigitale (patented Eureka)Automatic filter holder recognitionYes (patented)Maintenance AlertYesCooling SystemYesIoT ConnectivityYesHopper capacity1,5 kgProductivity (g/s)5,5 - 6,5
DIMENSIONS
Height630 mmWidth220 mmDepth550 mmWeight25 kg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-05-09-38-37-506-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-10-05-09-38-37-506-edit_com.android.chrome.jpg
    70.9 KB · Görüntüleme: 90
Aslında bu değirmeni 2019 yılında bir görücüye çıkardılar, 2020 yılsonunda da üretime geçeceklerdi ama araya pandemi falan girdi üretimi ertelendi, şu oldu bu oldu derken artık üretime geçmeye karar vermişler. 3 senede tipinde bir değişiklik yapmadılarsa, 2019 yılındaki görseli aşağıdaki gibiydi:

1696488610037.jpeg

Değirmen pandemi öncesinden beri farklı prototiplerle global etkinliklerde gösterimde, teknik danışmanlığını da ben yapıyorum. Son hali farklı, bizde mevcut. O halini paylaşamıyorum sadece burada. :) İnanılmaz halleri var, öğütümü portafiltrenin hemen 1-2 cm üzerinde yaptığımız bir versiyonumuz dahi var. Çok evlik bir şey değil tabi.

Vakti gelince denemeye açarız :)

Aslında bu değirmeni 2019 yılında bir görücüye çıkardılar, 2020 yılsonunda da üretime geçeceklerdi ama araya pandemi falan girdi üretimi ertelendi, şu oldu bu oldu derken artık üretime geçmeye karar vermişler. 3 senede tipinde bir değişiklik yapmadılarsa, 2019 yılındaki görseli aşağıdaki gibiydi:

Ekli dosyayı görüntüle 28927
Bu şekli beğenmedim, çizimindeki etki oluşmadı bende 😔
ev tipi kullanım için değildir diye düşünüyorum :)
Şahsen 85 mm burr ü benim eve almam için bu işten para kazanıyor olmam , q grader, juri falan olmam lazım 😅

Tasarım radikal bir değişikliğe gitmedi ise çok kötü. Gerçekten buna gerek var mıydı dedirtiyor.

Görünmüş kral ☺️Screenshot_2023-10-13-18-30-44-303-edit_com.instagram.android.jpg

Geri