Hocam ters çevirseniz bile zero retention mümkün değilMerak ettiğim şey şu; elimizdeki single doze mignonları bizde zemine böyle eğimli oturtsak zero olur mu? Oldu diyelim, bıçaklar da yatacağı için öğütüm kalitesini etkiler mi?
Tahmin ettim öyle olduğunu, ne yapalım bizimki de güzelHocam ters çevirseniz bile zero retention mümkün değilsingle dose için üretilmediği sürece sonradan single dose hopper tarzı ekleme yapılsa dahi bu tarz değirmenlerde retention'ı sıfıra indirgemek mümkün değil, makinenin içerisinde kahve birikebilecek çok fazla boşluk var. single dose için tasarlanan değirmenlerin eğimlerinin yanısıra iç aksamları da ona göre dizayn ediliyor.
Aslında boşlukların çoğu kahve doluyoer.Açıp oraları temizlemezseniz sıfıra yakın alınıyor.İlla ki bayat kahvede karişiyodur ama dedigim gibi çok degilHocam ters çevirseniz bile zero retention mümkün değilsingle dose için üretilmediği sürece sonradan single dose hopper tarzı ekleme yapılsa dahi bu tarz değirmenlerde retention'ı sıfıra indirgemek mümkün değil, makinenin içerisinde kahve birikebilecek çok fazla boşluk var. single dose için tasarlanan değirmenlerin eğimlerinin yanısıra iç aksamları da ona göre dizayn ediliyor.
Birebir niche kopyası olmuş ahşap detaylar.Ama tasarıma bakacak olursak niche de başarisiz bence.Plastik parçalar ve ahşap uyumu hiç olmamıs.Köşeli hatların üzerine oval hopper ve zorlama ahşap eklentileriyle çirkin bir değirmen olmuş. Son kararımı vermeden evvel diğer açılardan da görmek isterim ama pek umut vermedi. Mignon serisinin çizgileri kendi içinde çok başarılıydı. Burada işe yaramamış anlaşılan.
Bana kalırsa mahkönig ikisinden de yakışıklı ama o da zero retention değilBirebir niche kopyası olmuş ahşap detaylar.Ama tasarıma bakacak olursak niche de başarisiz bence.Plastik parçalar ve ahşap uyumu hiç olmamıs.