Çok teşekkürler. Evet aynı düğme.Çok şık olmuş perfetto modeli ile uyumlu mudur?
Gerçekten müthiş çalışıyor. 25 saniyede 36gram ayarını buldum. Ayar kaçmıyor. Müthiş bir his bu. Her yaptığım kahvede tedirginlik duyuyordum.Çok başarılı görünüyor, umarım işlevsel olarak da başarılı olur.Eğer satış düşünürseniz Mignon manuale değirmenim için alabilirim.Ayar düğmeleri aynıya benziyor.
Bir sayı bulalım. Bir de maliyet çıkartayım . Olabilir.Ben de talip olabilirim
Eğer imkanınız varsa alüminyumdan da deneyerek karşılaştırma yapabilirsiniz.Yüksek ihtimalle alüminyum da olsa işlevini yerine getirir, çok kuvvet gerektirmediğinden yıpranma olmaz diye düşünüyorum.Çelik/Alüminyum fiyatlarını sunup çoğunluk talebe göre ya da talep fazla olursa iki seçenek ile yapabilirsiniz.Bu arada düğmenin üstüne mi takılıyor , yoksa söküp yerine bu mu takılıyor?Gerçekten müthiş çalışıyor. 25 saniyede 36gram ayarını buldum. Ayar kaçmıyor. Müthiş bir his bu. Her yaptığım kahvede tedirginlik duyuyordum.
Bu ürünü Roketsana yan sanayi roket parçası yapan bir arkadaşımın fabrikasında yaptık. Hatta kendisi bizzat yardımcı oldu. Bu tasarımı Redditte paylaştım, ordan da isteyenler var. Eğer yeteri kadar sayı olursa toplu yaptırabilirim. O zaman CNC 5 eksende hızlı çıkar.
Bu model paslanmaz çelikten yapıldı ve işlemesi çok zor. Çok ta ağır. Bunu aleminyumdan yapmak maliyeti düşürebilir. Ne düşünüyorsunuz?
Evet ORO ve MCM hariç hepsi ile uyumluSpecialita ile uyumlu ise beni de yazın.
Merhaba aleminyum olayını bugün arkadaşımla konuştum ve komple olarak orjinal güni tek parça büyük olacak. Tek sorun yekpare de istediğiniz noktayı 0 noktası belirleyemiyorsunuz. Çözüm şu an olduğu gibi 0 noktasını tespit edip numara etiketini üstüne yapıştırmak.Eğer imkanınız varsa alüminyumdan da deneyerek karşılaştırma yapabilirsiniz.Yüksek ihtimalle alüminyum da olsa işlevini yerine getirir, çok kuvvet gerektirmediğinden yıpranma olmaz diye düşünüyorum.Çelik/Alüminyum fiyatlarını sunup çoğunluk talebe göre ya da talep fazla olursa iki seçenek ile yapabilirsiniz.Bu arada düğmenin üstüne mi takılıyor , yoksa söküp yerine bu mu takılıyor?
perfetto düğmesinin dış ölçüsünü ve düğme yüksekliğini paylaşır mısın? Birde düğmeyi tam sola çevirerek söküp çıkartabiliyor musun?perfetto ile uyumlu ise ben de varım
Ben holder kullanmıyorum, ultracoffee nin yuvarlak kutusunu altına koydum, üstüme de dosaj kabını koyuyorum , sıfıra sıfır oturuyor.Merhaba konu yarım kalmış sanırım...ben de yeni bir crono kullanıcısıyım.
Ayar düğmesi ve gösterge gerçekten çok başarılı olmuş, keşşşşşşke benim de olsaaaa...
54mm portafilter için dosing cup ve değirmene takılan holder arıyorum varmıdır tedarikle ilgili bilgisi olan acaba nereden bulabilirim...?
Bir de eureka mignon perfetto nun ayar düğmesinde kullanılan öğütüm kalınlığı skalası var ben aynı skala mantığını crono için uyarlamaya çalışıyorum "french press" / "drip" / "moka" / "espresso" / "turco" şeklinde, aslında @lensoffee nin yaptığı kadran çapı daha geniş olduğu için skala daha kolay ve güzel olur gibi görünüyor.
Görseli şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 23341
Ben holder kullanmıyorum, ultracoffee nin yuvarlak kutusunu altına koydum, üstüme de dozaj kabını koyuyorum , sıfıra sıfır oturuyor.
Ben holder kullanmıyorum, ultracoffee nin yuvarlak kutusunu altına koydum, üstüme de dosaj kabını koyuyorum , sıfıra sıfır oturuyor.
Merhaba konu yarım kalmış sanırım...ben de yeni bir crono kullanıcısıyım.
Ayar düğmesi ve gösterge gerçekten çok başarılı olmuş, keşşşşşşke benim de olsaaaa...
54mm portafilter için dosing cup ve değirmene takılan holder arıyorum varmıdır tedarikle ilgili bilgisi olan acaba nereden bulabilirim...?
Bir de eureka mignon perfetto nun ayar düğmesinde kullanılan öğütüm kalınlığı skalası var ben aynı skala mantığını crono için uyarlamaya çalışıyorum "french press" / "drip" / "moka" / "espresso" / "turco" şeklinde, aslında @lensoffee nin yaptığı kadran çapı daha geniş olduğu için skala daha kolay ve güzel olur gibi görünüyor.
Görseli şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 23341