• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka Crono vs Specialita ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan davay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

davay

Barista
İsim
tp
Daha fazla  
İsim
tp
Arkadaşlar merhaba,

İki öğütücü arasında ekran dışında fark var mı? Espresso öğütümü için alacağım, arada epey fiyat farkı da var. Değer mi diye sizlerin görüşünüze başvurmak istedim.

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba,

İki öğütücü arasında ekran dışında fark var mı? Espresso öğütümü için alacağım, arada epey fiyat farkı da var. Değer mi diye sizlerin görüşünüze başvurmak istedim.

Şimdiden teşekkürler
sadece espresso için alacaksanız kesinlikle specialita. crono espresso seviyesine inebilmekle birlikte aslen filtre öğütüm için tasarlanmış disklere sahip, ayrıca specialita'nın burr'u daha büyük bu hem hız hem de topaklanmama açısından avantaj sağlıyor. fiyat seviyeleri nasıl bilmiyorum ama specialita uzun ömürlü bir değirmen, single dose için değiştirmeye çalışmadığınız sürece uzun yıllar kullanırsınız.

sadece espresso için alacaksanız kesinlikle specialita. crono espresso seviyesine inebilmekle birlikte aslen filtre öğütüm için tasarlanmış disklere sahip, ayrıca specialita'nın burr'u daha büyük bu hem hız hem de topaklanmama açısından avantaj sağlıyor. fiyat seviyeleri nasıl bilmiyorum ama specialita uzun ömürlü bir değirmen, single dose için değiştirmeye çalışmadığınız sürece uzun yıllar kullanırsınız.

Çok teşekkürler. Tam aradığım cevap buydu. Specialita olarak ilerleyeyim ben.

Geri