Arkadaşlar selamlar,
Uzun zamandır v60 kahve yolculuğunun ardından artık evde de espresso'nun keyfine varayım dedim ama dipsiz bi kuyuya düşmüş gibiyim
Forumu bayadır okuyorum ama tam olarak bana hangi makinenin hitap ettiğini bulamadım açıkçası. İhtiyacım olanı söylersem belki sizler tecrübelerinizle beni aydınlatırsınız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Öğütücüm var ama v60 için kullanıyorum espresso için yeterli olmayacaktır. Bu yüzden bu kriterlere uygun bir set öneriniz olur mu ya da bu bütçede bu özellikleri yakalamak imkansız mı?
En son vardığım nokta Gaggia classic pro ve DF64 ikilisi ama burada Gaggia Classic'in çift bardakta yetersiz olduğunu, kahveyi soğuk verdiğini okudum. Bu yüzden tüm tavsiyelerinize açığım.
Uzun zamandır v60 kahve yolculuğunun ardından artık evde de espresso'nun keyfine varayım dedim ama dipsiz bi kuyuya düşmüş gibiyim

- Öncelikle espresso'yu daha çok espresso, americano ve latte/flat white olarak tüketiyoruz, bu yüzden süt performansının kötü olmaması ve makineden su alınabilmesi iyi olacaktır.
- Eşimle birlikte daha çok kahve içtiğimiz için aynı anda 2 cup yapabilmek en önemli kriterimiz olabilir belkide. Bunu yaparken tabiki sıcak kahve içmeyi umuyoruz.
- Öyle makineyle çok uğraşacak biri değilim ama tam otomatik bir şey de aramıyorum.
Öğütücüm var ama v60 için kullanıyorum espresso için yeterli olmayacaktır. Bu yüzden bu kriterlere uygun bir set öneriniz olur mu ya da bu bütçede bu özellikleri yakalamak imkansız mı?
En son vardığım nokta Gaggia classic pro ve DF64 ikilisi ama burada Gaggia Classic'in çift bardakta yetersiz olduğunu, kahveyi soğuk verdiğini okudum. Bu yüzden tüm tavsiyelerinize açığım.