• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Tartı Rafı

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Şu espresso tartı rafı uzun süredir kafama takılan bir aparat. 1300 lira bunun için cidden yüksek bir rakam değil mi. üzerine kargo vs. tamam çok pratik özellikle tartının sürekli denemeler sırasında kirlenmesi uyuz eden bir tarafı var ancak 300 tl maksimum gerektiren bir durum bence.

ürün linki

Ekran Resmi 2023-08-30 07.51.01.png

Bence mantıklı ve güzel bir ekipman fakat dediğiniz üzere ederinden fazla bir rakam belirtilmiş fiyat olarak ben olsam alır mıydım almazdım parasal durumdan ziyade sonuçta kahveyle uğraşıyoruz biraz etraf dağılabilir işin zevki bence burada saklı ayrıca diyelim aldınız şimdi koyacaksınız onu biraz uğraştıracak ondan sonra Tartım ayarlayayım derken ayağınızı dolanacak sonra takılma olasılığınız daha yüksek i çünkü elinizde uğraş yaptığınız için el çevresi ve hizasında olduğu için ekipmana takılıp yere düşecek metal olduğu için de ezilm çizilme ve hüsran ve sorgulama neden bu metal parçasına bu kadar para verdim bence🫠😉😃

Aletin işlevini o kadar anlamadım ki özellikle siteye girip ürünü bulup videosunu izledim. Kahve piyasasında ürünlerin ederinden çok daha fazlasına satılmasına alıştığımı düşünüyordum ama her gün şaşırtmaya devam ediyorlar sağ olsunlar.

Videodan anladığım kadarıyla espresso yaparken çok can sıkan(!) 2 noktayı hedef almışlar:

- Bardağı çektikten sonra portafiltreden damlayan kahvenin tartımızı kirletiyor oluşu:D
- Tartı drip trayde dururken flush yapamıyor oluşumuz :ROFLMAO:

Geri