• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Soda

İsim
Serdar
Daha fazla  
İsim
Serdar
Değirmen
Molent G50
Ekipmanlar
Moccamaster HB 741, Hario V60 Glass 02, Kalita Wave, Tchibo Kettle, Cafflano Kompresso,
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Facebook
bidoz.kafein.5
Twitter
BidozK
Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde espressoyu soda veya tonik ile karıştırıp içmeyle ilgili merakım vardı. Evde espresso makinam olmadığından bunu deneyip tatma şansım yoktu fakat Cafflano Kompresso alınca ve doğru adımlarla her şeyi uygun yaptığınızda gerçekten espressoya yakın shotlar çıkabildiğini deneyimleyince ve hazır böyle bir imkan var neden bununla espresso soda denemiyorum dedim ve geçtim başına. Hazırlarken bir şeye benzemeyecek ama olsun diye diye tüm adımları gerçekleştirdim. Sonuç muazzam oldu. Hiç bu kadar lezzetli bir şey çıkacağını tahmin etmemiştim ortaya. Bunu farklı şuruplarla da deneyeceğim. Bu kadar beğendiğim bir lezzet çıkınca ortaya sizinle paylaşayım, siz de evdeki daha iyi espresso makinaları ile denerseniz sonuçları paylaşırsanız iyi olur diye düşündüm.

Basit tarifini içeren videosunu aşağıya bırakıyorum.

Afiyet olsun🤤

Elinize sağlık, teşekkürler paylaşım için. Ben de deneyeyim bakalım bir ara (y)

Postunuzun altına ABD bayrağı yerine Liberya bayrağı eklemişsiniz bu arada, ufak bir ayrıntı olarak geçeyim mesaj atmışken :)

Tonic ile cidden güzel oluyor espresso, artık bir çok kafede espresso tonic diye menülere girmişliği var.
Ben meyvemsi ve çiçeksi aromaları filtreleri sodayla birleştirip içmesini de seviyorum çok, meyveli gazoz gibi ferah oluyor.

Elinize sağlık çok güzel görünüyor. En kısa zamanda deneyeceğim :)

Bende daha önce The Barn da yayınlanan aşağıda ki tarife benzer bir şeyler yapmaya çalışmıştım.

Bende daha önce The Barn da yayınlanan aşağıda ki tarife benzer bir şeyler yapmaya çalışmıştım.

Bu tarifi de deneyeceğim, bu tip karışımlar bana hitap ediyormuş onu keşfetmiş oldum. Sağolun hocam.

Son düzenleme:
Geri