Teşekkürler bunu görmüştüm, ayna olarak fiyatı biraz fazla bana göre.Yükleniyor...
www.escobarista.com
Bu aynalar genelde balık gözü efektine sahip.Ekli dosyayı görüntüle 42832
Ben kullanmıyorum ihtiyaç duymuyorum ama bu ayna konusunda araçlara takılan kör nokta aynaları iş görür mü diye düşünüyordum. Fiyatı da çok çok daha uygun bunların![]()
ben de picopressoda aynı şekilde kullanıyorum sadece her seferinde acısını ayarlamak zor oluyor ama makinede sabit olursa daha kullanışlı olurBu aynalar genelde balık gözü efektine sahip.
Ben bir marketten aldığım zoomlu makyaj aynası kullanıyorum. Ortalama 100 lira bandında bulunabiliyor.
Evet o şekilde makyaj aynaları var fakat mıknatıslı olanlar daha kullanışlı dediğiniz gibi. Açıkcası bir ayna için de 1.300 TL 1.500 TL gibi rakamlar vermek bana göre pek mantıklı gelmiyor.ben de picopressoda aynı şekilde kullanıyorum sadece her seferinde acısını ayarlamak zor oluyor ama makinede sabit olursa daha kullanışlı olur![]()
Daha durun, espresso işinde yenisiniz herhalde. Bende sizin gibi diyordum ama makine, öğütücü, ekipman, aksesuar ve derken 150 bin TL'ye yakın para gitti 2 sene içinde. Sizde bu girdaba girdiyseniz ve hevesli iseniz sonunuz aynı olacakEvet o şekilde makyaj aynaları var fakat mıknatıslı olanlar daha kullanışlı dediğiniz gibi. Açıkcası bir ayna için de 1.300 TL 1.500 TL gibi rakamlar vermek bana göre pek mantıklı gelmiyor.
Diğer ekipmanlardan bilgim var hocam o yüzden fiyatlara alıştım (alıştırdılar diyelim)Daha durun, espresso işinde yenisiniz herhalde. Bende sizin gibi diyordum ama makine, öğütücü, ekipman, aksesuar ve derken 150 bin TL'ye yakın para gitti 2 sene içinde. Sizde bu girdaba girdiyseniz ve hevesli iseniz sonunuz aynı olacak![]()
Ben önerdim ama aynanın fiyatı absürt geldi arkadaşımıza