• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Espresso Shot Aynası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Coffylog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
.
1775653425234.png
Ben kullanmıyorum ihtiyaç duymuyorum ama bu ayna konusunda araçlara takılan kör nokta aynaları iş görür mü diye düşünüyordum. Fiyatı da çok çok daha uygun bunların :)

Ekli dosyayı görüntüle 42832
Ben kullanmıyorum ihtiyaç duymuyorum ama bu ayna konusunda araçlara takılan kör nokta aynaları iş görür mü diye düşünüyordum. Fiyatı da çok çok daha uygun bunların :)
Bu aynalar genelde balık gözü efektine sahip.

Ben bir marketten aldığım zoomlu makyaj aynası kullanıyorum. Ortalama 100 lira bandında bulunabiliyor.

Bu aynalar genelde balık gözü efektine sahip.

Ben bir marketten aldığım zoomlu makyaj aynası kullanıyorum. Ortalama 100 lira bandında bulunabiliyor.
ben de picopressoda aynı şekilde kullanıyorum sadece her seferinde acısını ayarlamak zor oluyor ama makinede sabit olursa daha kullanışlı olur 👌

ben de picopressoda aynı şekilde kullanıyorum sadece her seferinde acısını ayarlamak zor oluyor ama makinede sabit olursa daha kullanışlı olur 👌
Evet o şekilde makyaj aynaları var fakat mıknatıslı olanlar daha kullanışlı dediğiniz gibi. Açıkcası bir ayna için de 1.300 TL 1.500 TL gibi rakamlar vermek bana göre pek mantıklı gelmiyor.

Evet o şekilde makyaj aynaları var fakat mıknatıslı olanlar daha kullanışlı dediğiniz gibi. Açıkcası bir ayna için de 1.300 TL 1.500 TL gibi rakamlar vermek bana göre pek mantıklı gelmiyor.
Daha durun, espresso işinde yenisiniz herhalde. Bende sizin gibi diyordum ama makine, öğütücü, ekipman, aksesuar ve derken 150 bin TL'ye yakın para gitti 2 sene içinde. Sizde bu girdaba girdiyseniz ve hevesli iseniz sonunuz aynı olacak 🙂

Daha durun, espresso işinde yenisiniz herhalde. Bende sizin gibi diyordum ama makine, öğütücü, ekipman, aksesuar ve derken 150 bin TL'ye yakın para gitti 2 sene içinde. Sizde bu girdaba girdiyseniz ve hevesli iseniz sonunuz aynı olacak 🙂
Diğer ekipmanlardan bilgim var hocam o yüzden fiyatlara alıştım (alıştırdılar diyelim) 😊 ama sadece bu ayna olayında fiyatlar absürt geldi. Zamanında Temu'dan alsaydım keşke.

Fiyatlar bu ekipman işine giriyorsanız bu şekilde. Daha ucuzunu bulursanız haber veriniz

Geri