• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Makinesi Yükseltmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gkoays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkoays

Üye
Merhabalar, yaklaşık 2 senedir Delonghi ECP 3121 makinesini kullanıyorum. Herhangi bir modifikasyon yapmadım ve aldığım espressonun fena olmadığını düşünüyorum. Gaggia New Classic Pro makinesi çok övülen ve tercih edilen bir makine. Acaba geçiş yapsam espresso anlamında çok büyük fark elde eder miyim ve yaptığım harcamaya değer mi diye danışmak istedim. Teşekkürler.

gaggia'ya geçiş yapmanız espresso anlamında fark yaratacaktır. eski bir delonghi kullanıcısı olarak ben de fena olmayan espressolar aldığımı düşünüyordum, fenalarmış sonradan öğrendim. iyi bir değirmen + gaggia sizi tatmin edecektir şu aşamada.

Teşekkürler, peki mesela Gaggia Carezza Deluxe modeli de var Gaggia'nın ve aralarında fiyat farkı çok. İyi bir ev tipi espresso makinesi dediğimizde onu iyi yapan özelliği ne oluyor tam olarak? Basınç ve sıcaklık seviyeleri bildiğim kadarıyla benzer. Kullanıcı yorumlarını mı dikkate almak gerekecek? Bu seviyede önerebileceğiniz farklı markalar var mıdır?

Geri