• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso makinesi tavsiyesine ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F.Oz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F.Oz

Yeni Üye
Merhabalar.
Uzun zamandır timemore değirmen ve V60 ile keyifli vakit geçirdim. Fakat şu aralar espresso makinesi almayı düşünüyorum.
Araştırdığım kadarı ile elimdeki değirmen espresso için yeterli değil. Yaklaşık 8000tl bütçe ile bir espresso makinesi ve değirmen alsam, tatmin edici bir deneyim yaşayabilir miyim? latte yada kapiçino gibi şeyler istemiyorum tek istediğim espresso.
Teşekkürler.
Edit: İnternette araştırınca philips otomatik espresso makinelerinde iyi yorumlar gördüm fakat burada göremeyince size sormak daha mantıklı geldi.

Eğer sadece espresso içmek istiyorsanız bu fiyata çok güzel makineler alabilirsiniz. Süt ile işiniz yoksa cafelat robot gibi manuel cihazlar sizin işinizi fazlasıyla görür. Manuel istemezseniz de şuan gelburada indirim var lelit gibi cihazlara bakabilirsiniz

Manuel düşünmüyorum. Öğütücü olarak ne tavsiye edersiniz?
En uygun fiyatlı f/p ürünü olarak lelit fred i gördüm şuan forumdaki diğer ilanları da değerlendirebilirsiniz

Geri