• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Makinesi Tavsiyesi ???

Dimitraki

Üye
İsim
Dimitraki
Daha fazla  
İsim
Dimitraki
Arkadaslar bu ay sonu kardeşim dubaiye gidicek ordan bir makine aldırmayı dusunuyorum siz degerli kulanıcıların tavsiyesine ihtiyacım var sizce hangi makineyi aldırsam Delonghi ec685 dusunuyorum sizce ne almalıyım bu arada evde kulanacagım ??

Arkadaslar bu ay sonu kardeşim dubaiye gidicek ordan bir makine aldırmayı dusunuyorum siz degerli kulanıcıların tavsiyesine ihtiyacım var sizce hangi makineyi aldırsam Delonghi ec685 dusunuyorum sizce ne almalıyım bu arada evde kulanacagım ??

Merhaba, LELITH Espresso makinesi, gelbura.com'dan modelerini inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Dostlar Boyle bir Makine Buldum Nedersiniz Hem Kapsul porta filtre var Hemde Normal Porta Filtre var

Özelikleri

Saachi 3 In 1 Coffee Maker NL-COF-7061-WH With 20 Bar Automatic Steam Pressure Pump​

Features
– Compatible with Nespresso *Coffee pod and Coffee powder
– Control knob to switch between pouring coffee and frothing milk
– 20 bar pump guarantees an optimum extraction for various kinds of coffee
– Comes with anti-drip features
– Resting cup plate with additional warming function
– Removable transparent tank with 1.25 litre capacity
– The drip tray can be adjusted and collects excess liquid
– Automatic shut-off if not used for 25 minutes

Ekli dosyalar

• N41405465A-1.jpg
    N41405465A-1.jpg