forumda çok yeniyim kahve makinaları ile alakalı fazla bilgiye sahip değilim o açıdan konu açamak istedim.
gerçekten bu ürünleri almakta zorlanarak alacağım o açıdan yarın aldıktan sonra pişmanlık duymak istemiyorum
olmuşken çok iyi ürün olsun ve birdaha espresso makinası alma gibi niyetim olması düşüncesindeyim.
muhtemelen değirmende hiç şüphem yok vede kararımı verdim değirmen konusunda alacağım değirmenin ne olduğunu bilin diye link bıraktım.
ya da sizin bunu alma da ben senin yerinde olsam şu ürünü alırdım dediğiniz üründe olabilir teşekkürler.
benim istediğim kusursuz kahve yapabilsin latte gibi sütlü içecikler yapabilsin.
en önemlisi bence sağlam olsun kolay kolay bozulmnasın
teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.espressoperfetto.com
----------------------------------------------------------------------------------------
www.espressoperfetto.com
----------------------------------------------
www.espressoperfetto.com
---------------------------------------
www.gelbura.com
gerçekten bu ürünleri almakta zorlanarak alacağım o açıdan yarın aldıktan sonra pişmanlık duymak istemiyorum
olmuşken çok iyi ürün olsun ve birdaha espresso makinası alma gibi niyetim olması düşüncesindeyim.
muhtemelen değirmende hiç şüphem yok vede kararımı verdim değirmen konusunda alacağım değirmenin ne olduğunu bilin diye link bıraktım.
ya da sizin bunu alma da ben senin yerinde olsam şu ürünü alırdım dediğiniz üründe olabilir teşekkürler.
benim istediğim kusursuz kahve yapabilsin latte gibi sütlü içecikler yapabilsin.
en önemlisi bence sağlam olsun kolay kolay bozulmnasın
teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rocket Giotto Cronometro V Espresso Makinesi
Rocket Giotto Cronometro V Espresso Makinesi ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.

Eureka Mignon Perfetto Kahve Öğütücüsü Gri 15BL
Eureka Mignon Perfetto Kahve Öğütücüsü Gri 15BL ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.

Quick Mill Sebastiano EP Pid Espresso Kahve Makinesi
Quick Mill Sebastiano EP Pid Espresso Kahve Makinesi ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.

Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com