acemi kahveci
Üye
- İsim
- Barış
Daha fazla
- İsim
- Barış
İlk defa bir espresso makinesi alacağım pek bilgim yok. Tek yaşıyorum ve genelde latte içiyorum, çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok bütçem de aşırı yüksek değil biraz araştırdım ve fiyatlar 10k'nın üzerindeydi. 6-7 bin TL ye bir makine önerebilir misiniz?
shop.delonghi.com.tr
shop.delonghi.com.tr
shop.delonghi.com.tr
Bu modellere baktım

ECP33.21.BK Manuel Espresso Makinesi Bahara Özel Fırsatlar DELONGHI
ECP33.21.BK Manuel Espresso Makinesi Bahara Özel Fırsatlar Paslanmaz çelik kazan.15 bar pompa basıncı.Öğütülmüş kahve (1 veya 2 fincan) ve S.E. Pod için filtre tutucu.Çift Damlama Tepsisi: 13 cm’ye kadar bardakları ve fincanları taşıyan iki seviyeli

ECP35.31 Manuel Espresso Makinesi Manuel/Barista Tipi Kahve Makineleri Delonghi
ECP35.31 Manuel Espresso Makinesi Manuel/Barista Tipi Kahve Makineleri En sevdiğiniz kahve karışımı veya pod’u seçin ve kendi zengin, pürüzsüz espressonuzu mükemmel bir krema ile demleyinAyarlanabilir Cappuccino Sistemi sayesinde çok çeşitli süt bazlı içecekler hazırlayın13 cm'ye kadar kupalar için

Icona Vintage ECOV311.AZ Manuel Espresso Makinesi Manuel/Barista Tipi Kahve Makineleri Delonghi
Icona Vintage ECOV311.AZ Manuel Espresso Makinesi Manuel/Barista Tipi Kahve Makineleri Paslanmaz çelik kazan.15 bar pompa basıncı.Krom kaplama ayrıntılara sahip yüzey.Şeffaf ve çıkarılabilir su haznesi (kapasite: 1,4 I).“Cappuccino System”.Bu cihaz, öğütülmüş kahveyle (1 veya 2 fincan) ya da “Kolay