Kendisi basınçlı sepet kullanan basit bir ev tipi modeli, el değirmeni olarak timemore, molent gayet yeterli gelecektir, elektrikli istiyorsanız bıçaklı denilen kahveyi parçalayan aletler olmadığı sürece basit bir marka modele yönelebilirsiniz.delonghi ecov 311 icona için evde kullanmak için hangi öğütücüyü almam lazım
O fiyata zor ama delonghi ecp33 21 var. 6 bin lira. Biraz daha çıkabilirsen delonghi ecov 311 icona iyi bir makinedir.
https://youtu.be/V58_Xc9satM - delonghi ecp33 21
delonghi ecov 311 icona
Gerisi 10 bin ve üzeri.
Tam otomatik olarak da philips ep2220 var 6300 lira filan.
delonghi ecov 311 icona Mi ?
philips ep2220 mı ?
ilk defa alacağım.
bu ikisi farklı alet mi ilgimi cekti hocam bi arastirayim bakalimBen her zaman manuel yada tam otomatik espresso makinelerinden yanayım. Kontrolün sende olması bence önemli. Daha çok parametre sana bağlı. Kahveni istediğin gibi yap.
Bende önce 7-8 binlik makinelere baktım. Değirmen de lazım olacak. Fiyat 10 bini geçecekti. Sonra kendinden değirmeni olanlara baktım başlangıç seviyesi.
Hiçbiri tatmin etmedi. Güvenemedim. Hep hesaplı olacak hem kaliteli espresso yapacak.
Wacaco picopresso ve wacaco exagrind aldım. ikisini toplasan en fazla 6 bin ederdi. Ama çıkan espresso inan en az 20 bin TL lik makinaların çıkardığı espressoya eş değer. Hiç pişman değilim. İstediğim çekirdekle istediğim gibi espresso yapabiliyorum.
Bu da ekstra bir çözüm olarak aklının kenarında bulunsun. Çünkü o fiyatlara alacağın makinaların seni tatmin etmeme ihtimali oldukça yüksek.
Biri mobil manuel espresso ekipmanı diğeri de ona uygun yapılmış el değirmeni. videolarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.bu ikisi farklı alet mi ilgimi cekti hocam bi arastirayim bakalim
ürün cok iyi arastiroyorum suan ama Degirmen cok pahalli daha uygunu yokmu yavBiri mobil manuel espresso ekipmanı diğeri de ona uygun yapılmış el değirmeni. videolarına göz gezdirmeni tavsiye ederim.
Bu tip espresso makinelerinde iyi sonuç alman için değirmenin iyi olacak. Bu mobilde olsa aynı sabit bir makinada olsa aynı.ürün cok iyi arastiroyorum suan ama Degirmen cok pahalli daha uygunu yokmu yav