• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Makinesi Öneri

Kaan1414

Üye
İsim
Burak Kaan
Daha fazla  
İsim
Burak Kaan
Espresso Makinesi Önerinize ihtiyacım var. Moka Pot Kullanıyorum en fazla 6 bin bütçem var ne önerirsiniz ?

O fiyata zor ama delonghi ecp33 21 var. 6 bin lira. Biraz daha çıkabilirsen delonghi ecov 311 icona iyi bir makinedir.

https://youtu.be/V58_Xc9satM - delonghi ecp33 21

delonghi ecov 311 icona

Gerisi 10 bin ve üzeri.

Tam otomatik olarak da philips ep2220 var 6300 lira filan.

delonghi ecov 311 icona için evde kullanmak için hangi öğütücüyü almam lazım
Kendisi basınçlı sepet kullanan basit bir ev tipi modeli, el değirmeni olarak timemore, molent gayet yeterli gelecektir, elektrikli istiyorsanız bıçaklı denilen kahveyi parçalayan aletler olmadığı sürece basit bir marka modele yönelebilirsiniz.

molentte g50plus pahalı gelirse, molent pocket de var. daha uygun. Timemore var. escobarista var. Bi de bunların üstünde wacaco exagrind var. Exagrind espressoya özel bir değirmen. Tabi kalın öğütümler de var. Türk kahvesi de var aynı şekilde. firma kendi ürünleri olan picopresso için yaptı. İnce ayarlar filan yapabilirsiniz. Seramik bıçaklı ürünlerden uzak durun yeter. Bunlardan birini alabilirsiniz. elektriklilerden çok anlamam ama uygun fiyatlı olarak tchibonun değirmeni fena değil.

delonghi ecov 311 icona Mi ?
philips ep2220 mı ?

ilk defa alacağım.

Ben her zaman manuel yada tam otomatik espresso makinelerinden yanayım. Kontrolün sende olması bence önemli. Daha çok parametre sana bağlı. Kahveni istediğin gibi yap.

Bende önce 7-8 binlik makinelere baktım. Değirmen de lazım olacak. Fiyat 10 bini geçecekti. Sonra kendinden değirmeni olanlara baktım başlangıç seviyesi.
Hiçbiri tatmin etmedi. Güvenemedim. Hep hesaplı olacak hem kaliteli espresso yapacak.
Wacaco picopresso ve wacaco exagrind aldım. ikisini toplasan en fazla 6 bin ederdi. Ama çıkan espresso inan en az 20 bin TL lik makinaların çıkardığı espressoya eş değer. Hiç pişman değilim. İstediğim çekirdekle istediğim gibi espresso yapabiliyorum.
Bu da ekstra bir çözüm olarak aklının kenarında bulunsun. Çünkü o fiyatlara alacağın makinaların seni tatmin etmeme ihtimali oldukça yüksek.

Ben her zaman manuel yada tam otomatik espresso makinelerinden yanayım. Kontrolün sende olması bence önemli. Daha çok parametre sana bağlı. Kahveni istediğin gibi yap.

Bende önce 7-8 binlik makinelere baktım. Değirmen de lazım olacak. Fiyat 10 bini geçecekti. Sonra kendinden değirmeni olanlara baktım başlangıç seviyesi.
Hiçbiri tatmin etmedi. Güvenemedim. Hep hesaplı olacak hem kaliteli espresso yapacak.
Wacaco picopresso ve wacaco exagrind aldım. ikisini toplasan en fazla 6 bin ederdi. Ama çıkan espresso inan en az 20 bin TL lik makinaların çıkardığı espressoya eş değer. Hiç pişman değilim. İstediğim çekirdekle istediğim gibi espresso yapabiliyorum.
Bu da ekstra bir çözüm olarak aklının kenarında bulunsun. Çünkü o fiyatlara alacağın makinaların seni tatmin etmeme ihtimali oldukça yüksek.
bu ikisi farklı alet mi ilgimi cekti hocam bi arastirayim bakalim

Geri