• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

espresso makine yükseltme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirknk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar,
yaklaşık 3 yıldır beko kullanıcısıyım. timemore c3 ile beraber kullanıyordum. Değirmeni ascaso miniye yükselttim.Değirmenden gayet memnunum şimdilik, zero retention olarak kullanabiliyorum -0.1 0.2 civarı. Aslında bekodan da çok güzel shotlar alabiliyorum ama stabilitesi yok. Bazen sabah aldığım shotla akşam aldığım shot birbirini tutmuyor. Ayrıca süt köpürtmesi yetersiz. Beklentim bir arkadaşım geldiğinde arka arkaya 2-3 shot alabilcek stabiliteyi bozmayacak ve latte art yapmaya yetecek bir makine. Single boiler yeterli olur diye düşünüyorum ama bir yandan da ozaman bekodan yükseltmek çok farkettirir mi diye düşünmeden de edemiyorum.bütçem biraz esnek açıkçası. lelit grace de düşündüğüm oluyor, yeri geliyor mara x de düşündüğüm oluyor :) zh

Bekodan sonra hx bir cihaz iyi olur

Merhaba. Yeni mara x almış bir kişi olarak aklımdaki diğer makine profitec pro 400 idi. Düşünebilirsiniz.
Single boiler da yeterli olabilir aslında, buhar gücü yüksek cihazlar var. Dediğiniz lelit grace, profitec go gibi.

e61 makineler geç ısınıyor hocam genelde, marax da yarım saati buluyor sanırım. öyle bir makine alırsam sabahları için xiaomi akıllı plug ile çözmeyi düşünüyorum

Geri