• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Espresso Makine, V60 ve şimdi Coldbew

Buyukalpelli

Aktif Üye
İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhabalar,
Normal şartlarda Süt bazlı espresso seven birisiydim, notaları alabilmek ve biraz daha geliştirmek için V60 da demleye başladım.
V60 da notları daha iyi alıyorum fakat en keyif aldığım demeleme yöntemi cold brew oldu.
Baristcorat ve kahvefabrikasının Coldbrew leri çok beğeniyorum hatta kokularını daha çok seviyorum.
Cold brew için çekirdek önerisi istiyorum. Firmalara sorduğum da özel harman diye geçiştiriyorlar
Yardımcı olanlara saygım sonsuz

kayaomer

İyi Bilinen Üye
Benim tecrübemde genelde daha bayat/eski veya kavrumundan memnun olmadığı çekirdekleri karıştırıp kullanıyor bir çok yer. Özel Harman diye geçiştirmenin de sebebi bu diye düşünüyorum. Daha kaliteli ve taze çekirdek ile yapanlar da elbette vardır ama coldbrew birçok niteliği gizlediği için böyle bir uygulama mevcut.

Buyukalpelli

Aktif Üye
İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
kesinlikle kabul etmiyorum, öncelikle soguk kahvelerde süt yakışmıyor, bayat kahveyle de deneyeceğim.
Eğer geçekten öyle oluyorsa otururu ağlarım.
MEyve ve keskik kokuları olan coldrew için net çekirdek önerisi istiyorum