Yagimutsu
Üye
- İsim
- Yağız
Daha fazla
- İsim
- Yağız
- Değirmen
- CMD C40 MK4
- Ekipmanlar
- Hario V60 Decanter, Delter Press, Hario Switch, Flair Pro 2
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Ataşehir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Kadıköy
Selamlar herkese bir süredir aranızdayım. Yaklaşık olarak 1,5 senedir V60 konusunda kendimi öğrendiklerimle geliştirmeye çalıştım ve halen devam ediyorum. Bu süreç boyunca imkanım olduğunda ara ara espresso ve süt bazlı içeceklerde tükettim. Açıkçası kahvenin her türlüsü ilgimi çekiyor ve zevk alıyorum fakat son birkaç aydır espresso benim için daha ön planda. Süt bazlı içecekleri her zaman sevdim ve yapmayı da istedim. Bu yüzden bir espresso makinesi almak istiyorum.
Okuduğum kadarıyla süt bazlı içecekler hazırlanacak ise heat exchanger olan makineler daha uygun gibi. Yanlışsam lütfen beni düzeltin, espresso dünyasında henüz yeniyim. Bir giriş makinesi mi almak mantıklı yoksa orta segment bir makine mi almak mantıklı tam olarak bilemedim. Fakat alacağım makineyi kesinlikle günde en az 1 defa kullanmayı hedefliyorum. Elimde değirmen olarak 1Zpresso K-Pro bulunmakta. Bu süreçte bana yeterli olur mu fikrinizi almak isterim. Bütçe olarak Max 12.000TL ayırabileceğim.
Okuduğum kadarıyla süt bazlı içecekler hazırlanacak ise heat exchanger olan makineler daha uygun gibi. Yanlışsam lütfen beni düzeltin, espresso dünyasında henüz yeniyim. Bir giriş makinesi mi almak mantıklı yoksa orta segment bir makine mi almak mantıklı tam olarak bilemedim. Fakat alacağım makineyi kesinlikle günde en az 1 defa kullanmayı hedefliyorum. Elimde değirmen olarak 1Zpresso K-Pro bulunmakta. Bu süreçte bana yeterli olur mu fikrinizi almak isterim. Bütçe olarak Max 12.000TL ayırabileceğim.