• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Makine tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hector
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hector

Yeni Üye
Merhaba herkese.

Merak ettigim bir konuyu size sorarak degerli tavsiyelerinizi duymak istedim.

Sutu sadece isitip baloncuklu yapmayacak, kremamsi (sanirim microfoam olarak tabir ediliyor) kopuge ulastirabilecek kalitede buhar akisi saglayan en dusuk makineler yaklasik hangi fiyat seviyelerinden basliyor?

Eger 6-7 bin TL den bahsediyorsak bu ozelligi rafa kaldiracagim 😀

Burada da ikinci sorum geliyor. Sut performansini dikkate almazsak marka kalite performans olarak su cihaz hakkinda yorumlariniz olur mu ?

breville vcf108x-01

tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkur ederim😊

Sutu sadece isitip baloncuklu yapmayacak, kremamsi (sanirim microfoam olarak tabir ediliyor) kopuge ulastirabilecek kalitede buhar akisi saglayan en dusuk makineler yaklasik hangi fiyat seviyelerinden basliyor?

HX kategorisinde bir cihaz almanız gerekiyor. O da en ucuz NS Oscar 2 var 7500 civarı.

cok tesekkur ederim yanitiniz icin.

Daha dikkatli arayabilmem icin sormak istedim, HX sinifi dediginiz sinifin acilimi, anlami nedir acaba ?

cok tesekkur ederim.

peki alt seviye de olsa bu makine ve breville markasi hakkinda (servisi, kalitesivs) yorumunuz olur mu ?

başlangıç için benim önerim gaggia classic olabilir.

HX heat exchanger ısı değişimli sistem deniyor. Espresso demleme için kullanılacak su içi buhar dolu 1.5 lt kazan içerisinde dolaşıyor.

Geri