Öncellikle merhabalar, uzun zamandır moka pot ilen yaptığım kahveleri bir üst seviyeye taşımak için bir makine almayı düşünüyorum sadece süt köpürtme özelliği olsa benim için yeterli olur ama öğütücüsü içinde olursa tabi daha iyi olur. Aklımda bu makinalar var şu an, sizce hangisi daha sağlıklı olur? Birde makinalar arası sizce espressonun kalitesi çok farkı olur mu?
1.
2.
3.
Ürünleri Amazon üzerinden almak istiyorum bildiğiniz aracılar mevcutsa onları da yazarsanız çok sevinirim
İyi Günler,
1.
De'Longhi Dedica Style EC 685.M Espresso Süzgeç Makinesi
De'Longhi Dedica Style EC 685.M Espresso Süzgeç Makinesi, Profesyonel Süt Köpüğü Başlıklı Espresso Makinesi, Sadece 15 cm Genişliğinde, 1 Litre Su Tankı, Tam Metal Gövde, E.S.E Pedleri Uygun, Gümüş : Amazon.com.tr: Mutfak
De'Longhi Dedica Style EC 685.M Espresso Süzgeç Makinesi, Profesyonel Süt Köpüğü Başlıklı Espresso Makinesi, Sadece 15 cm Genişliğinde, 1 Litre Su Tankı, Tam Metal Gövde, E.S.E Pedleri Uygun, Gümüş : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
2.De'Longhi Dedica Style EC 685.M Espresso Süzgeç Makinesi, Profesyonel Süt Köpüğü Başlıklı Espresso Makinesi, Sadece 15 cm Genişliğinde, 1 Litre Su Tankı, Tam Metal Gövde, E.S.E Pedleri Uygun, Gümüş : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
De'Longhi İcona Eco 311.Bk Espresso Makinesi
De'Longhi İcona Eco 311.Bk Espresso Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
3.De'Longhi İcona Eco 311.Bk Espresso Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Delonghi Ecam 22110Â Sb Kahve Otomatı
Delonghi Ecam 22110Â Sb Kahve Otomatı (1450Â Watt, 1,8Â Litre, 15Â Bar, Çevrilebilir Buhar Valfi) 30X40X30 Ecam 22.110.B : Thiede - Paris, Maria: Amazon.com.tr: Mutfak
Delonghi Ecam 22110Â Sb Kahve Otomatı (1450Â Watt, 1,8Â Litre, 15Â Bar, Çevrilebilir Buhar Valfi) 30X40X30 Ecam 22.110.B : Thiede - Paris, Maria: Amazon.com.tr: Mutfak
www.amazon.com.tr
Ürünleri Amazon üzerinden almak istiyorum bildiğiniz aracılar mevcutsa onları da yazarsanız çok sevinirim
İyi Günler,