• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso Kavurma Sonrası

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan roasthor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

roasthor

Yeni Üye
İsim
roasthor
Daha fazla  
İsim
roasthor
Merhabalar
Forumda genelde espressoyu fincana almakla ilgili sorunlar ve sorular belirtilmişti aradığım cevabı bulamadım ondan açıyorum bu konuyu. Espresso çekirdek yapısı ve degassingi ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Oda şu. Dark roast bir kahve kavurmak istemediğim için daha açık kavrumlar tercih ediyorum. Ama çekirdekte mi sorun var bende mi bilemediğim noktalar oldu. O da şu ki; racafe colombia kullanıyorum. Çekirdek kazandan düştükten sonra böyle puslu bir görüntüye sahip oluyor. Ve is tatları hakim oluyor. Degassingi için 4-5 gün bekliyorum fakat fincanda bana kremayı tam kıvamında veremiyor ve acılığı düşüremiyorum. Bütün kavurma reaksiyonlarını dengeli bir şekilde alamıyorum. Degassing süresi ya da çekirdekteki renk pusluluğu hakkında ne öneride bulunabilirsiniz?
 
Geri
Üst