• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso için Yan Ekipmanlar

İsim
Suleyman
Daha fazla  
İsim
Suleyman
Espresso Makinesi
Breville Bes810
Değirmen
BCG820 and Timemore C2
Merhabalar,
Breville Bes 810 makinem için basınç kontrollu temper ve düzleştirici almak istiyorum fakat çok yüksek fiyatları ne yazık ki ödeyemem. Önerilerinizi almak istiyorum.
Leveler şart mı? Her ikisini de alayım mı?

@mtgg yapıyor uygun fiyatlı hem tamper hem leveler

Merhabalar öncelikle tamper, kalibreli tamper ve leveler imalatı yapmaktayım. Tamper espresso için olmazsa olmaz ama leveler gibi ekipmanlar daha daha doğru akışı sağlayabilmek adına kullanılan ekipmanlardır. Levelerlar için imalatımızı tamamladık önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmazsa eğer espresso perfetto internet sitesinde satışta olacak. Tamper çeşitlerinin imalatı devam ediyor kısa sürede tamamlanacak.

Merhabalar. @mtgg hocam doğrudan imalatını yaptığınız için size de sorabilirim ya da direk kullanıcılara da sorabilirim. İdeal espressoya giden yolda tek değişkenimin kahvenin öğütüm derecesi olabilmesi için tampi standartlaştırmak için ne yapmak gerekir diye bakınıyorum. Sorum ise kalibre tamper almak yerine levelerı yükseklik ayarı ile oynayarak ve sabitleyerek tamper gibi kullanmak mümkün müdür sizce? Bu şekilde kullanan ve olumumlu sonuç alan var mı aramızda?

Merhabalar. @mtgg hocam doğrudan imalatını yaptığınız için size de sorabilirim ya da direk kullanıcılara da sorabilirim. İdeal espressoya giden yolda tek değişkenimin kahvenin öğütüm derecesi olabilmesi için tampi standartlaştırmak için ne yapmak gerekir diye bakınıyorum. Sorum ise kalibre tamper almak yerine levelerı yükseklik ayarı ile oynayarak ve sabitleyerek tamper gibi kullanmak mümkün müdür sizce? Bu şekilde kullanan ve olumumlu sonuç alan var mı aramızda?

Açıkçası düzleştiriciyi yükseklik ayarı ile oynayıp tamp yapması sağlanması biraz yanlış olur bana kalırsa. Eğer uygulanıyorsa düzleştirici işleminden sonra tamp için 2- 3 mm lik bir pay kalması yeterli oluyor. tamp yaparken de tamperin kahve potunun üzerinde çevrilmesi de kanallaşmaya sebebiyet verebiliyor. Tamp i standartlaştırmak istiyorsanız size kalibreli tamper ya da makaron tamper önerebilirim.

Açıkçası düzleştiriciyi yükseklik ayarı ile oynayıp tamp yapması sağlanması biraz yanlış olur bana kalırsa. Eğer uygulanıyorsa düzleştirici işleminden sonra tamp için 2- 3 mm lik bir pay kalması yeterli oluyor. tamp yaparken de tamperin kahve potunun üzerinde çevrilmesi de kanallaşmaya sebebiyet verebiliyor. Tamp i standartlaştırmak istiyorsanız size kalibreli tamper ya da makaron tamper önerebilirim.
Merhabalar,
ben leveler ve kalibreli tamper aldım ve çok memnunum, eğer bütçem olmasaydı öncelikle leveler alırdım.
Bear dan aldım gayette memnunum

Merhabalar,
ben leveler ve kalibreli tamper aldım ve çok memnunum, eğer bütçem olmasaydı öncelikle leveler alırdım.
Bear dan aldım gayette memnunum

Çok teşekkür ederim. Memnun olmanıza çok sevindim. güzel günlerde kullanın

İyi bir değirmeniniz varsa tamp çok etki etmiyor. Leveler ile tamp yapılabilir ama bana kalırsa çok sağlıklı olma çünkü dik bir kuvvet yerine rotasyonel bir kuvvet uyguluyorsunuz

Geri