• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Espresso icin ideal su

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muratti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratti

Barista
İsim
Murat
Daha fazla  
İsim
Murat
Espresso isinde nispeten çömez biri olarak kullandigimiz suyun ne kadar onemli oldugunu merak ediyorum. Verilen bir cok tarifte su markasi da belirtilmis. Ben su anda ariticidan cikan suyu kullaniyorum ama o konuda negatif bir iki yorum gordum. Gordugum kadari ile Buzdagi cok tercih edilen bir marka ama onu Cesme, Izmir'de bulamiyorum.

Buzdagi'na alternatif oneriler nedir merak ettim? Su gercekten o kadar fark yaratiyor mu? :)

Not: Bu konuda eski bir baslik varsa da bulamadim, "su" iki harfli olunca.

Ben kahve için ideal su başlığındaki Abant’lı kolay formülü uyguluyorum. Ne kadar iyidir bilemem ama buzdağından daha iyi sonuç veriyor diyebilirim.

Saka Köyceğiz kullanıyorum ppm'i 100 civarı, Şok Marketlerde satılıyor bulunabilirlik açısından rahat ve espressoda çözünme problemi yaşamıyorum

Aradigim her sey ve fazlasi burada varmis. Gereksiz bir konu acilimi olmus

Geri